pondělí 19. února 2018

Isover domo plus 200

Isover domo plus 200

Nem terhelhető üveggyapot filc. Alkalmazható tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek között és alatt, nemjárható padlásfödémeknél, járható padlásfödémeknél párnafák között, álmennyezeteknél hangelnyelő anyagként. Isover Acoustic Slab provides high levels of acoustic insulation in wall-lining systems, partitions and modular building applications. High-performance acoustic insulation.


A glass mineral wool roll providing high levels of acoustic insulation in partitions, walls and floors to meet acoustic. ISOVER DOMO Plus vyhlásenie o parametroch w3. Vzduchotesnosť a ochrana proti vl. Vďaka nízkej objemovej hmotnosti a dobrým tepelnoizolačným vlastnostiam je vhodný ako univerzálna výplňová izolácia všade tam, kde sa požaduje dosiahnutie.


Nezávazná poptávka produktu. Přednosti Isoveru DOMO : velmi dobré tepelně izolační schopnosti výborné akustické vlastnosti z hlediska zvukové pohltivosti nízký difuzní. Dodává se v MPS balení (MPS = rolí).


Isover domo plus 200

Po dohodě s výrobcem je možno. Ceny platí do vyprodání skladových zásob. Mezi ně patří zejména nehořlavost, vodoodpudivost, výborné. A worldwide leader in insulation solutions. Saint-Gobain has signed an agreement to acquire 1 of the equity capital of Kaimann, one of Europe’s leading manufacturers of elastomeric insulation products.


Isover domo je izolácia vhodná na zateplenie podkrovia. Alkalmazható tetõtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek között és alatt, nemjárható padlásfödémeknél, járható padlásfödémeknél. Termín dodání: skladem v e-shopu.


Isover domo plus 200

Internetové stavebniny ponúkajúce široký sortiment stavebného materiálu za nízke a akciové ceny. Skelná izolace sice truchu kouše, ale za dobré peníze dostanete dobré zboží. Vlákna plsti jsou hydrofobizovaná.


Vhodná je i jako výplň dutin. Kč poptejte individuální slevu. Isover Domo jsou rolované pásy ze skelné plsti. Hodí se jak do šikmých konstrukcí, tak do podhledů a na nezatížené stropy.


Isover domo plus 200

Nem éghető, tűzvédelmi osztálya A1. Pára áteresztő és ellenáll a kártevőknek és rovaroknak. Az egyhatod térfogatra összenyomott (komprimált), nem terhelhető , nem önhordó üveggyapot tekercseknek csekély a tárolási, szállítási és raklap igénye. Tömörebb hangelnyelő betétanyag lakó- és ipari épületek, irodák, szállodák, kórházak tetőterek fémvázas szerelt válaszfalaiban, hőszigetelés tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek között és alatt, szerelt külső falaknál fa- és fémvázak között, nemjárható padlásfödémeknél, járható padlásfödémeknél. Mäkký, pod tlakom zrolovaný izolačný pás zo sklených vlákien určený na tepelnú a akustickú izoláciu šikmých striech, podkroví, stropov alebo ľahkých podláh (nezaťažená podlaha – izolácia je vložená medzi nosné trámy).


Prodám jen jako komplet. Nutné vlastní snesení materiálu z 5. Izolačný pás Isover UNIROL PROFI zo sklených vlákien s vynikajúcimi tepelno-izolačnými a akusticko-izolačnými vlastnosťami. Určené na izoláciu šikmých striech (prevetrávaných aj neprevetrávaných), ľahkých podláh a stropov.


Izolačné pásy majú využitie aj ako výplň ľahkých skeletových konštrukcií (s dreveným alebo oceľovým nosným rámom).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky