pondělí 19. února 2018

Palivové dřevo cena za m3

Palivové dřevo prodej - ceník. AKČNÍ NABÍDKA Využijte akční nabídky a nakupujte měkké jehličnaté palivové dřevo za zvýhodněné ceny. Vítejte na internetových stránkách společnosti PAVEL KISLING – PALIVOVÉ DŘEVO PODBRDY. Umístěno na vratné paletě. Přepravní paleta NENÍ SOUČÁSTÍ balení PACKFIX.


Palivové dřevo cena za m3

Sledujte naše speciální akce, kde se dá někdy dřevo zakoupit až za slevy. Krbové a palivové dřevo. Dodána je štěpina dlouhá metr, nebo toto množství. Vše řezané na mobilním katru.


Hledáte-li tradiční, ekologické pevné palivo za co nejnižší cenu, můžeme Vám rozhodně doporučit palivové dřevo. Výhřevnost dřeva je srovnatelná s výhřevností hnědého uhlí. Klíčové pro výhřevnost je. Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů palivové dřevo.


Palivové dřevo cena za m3

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Lokalita Choceň, Vysoke myto,. Naše stavební hranoly jsou vhodné pro nosné stěnové konstrukce.


Volně ložené palivové dřevo - avie. Prodám palivové dřevo (smrk, borovice, modřín, bříza, jeřáb). Možnost odběru libovolného množství do max. Prodám dřevo na topení, kulatiny smrk a borovice. Dlouhé přibližně metr.


Palivové dřevo cena za m3

Prodávám z důvodu přechodu na jiný styl topení. Cena k jednání, za prmr 500. Na fotografii je množství 2kubíků (tj. prostorových metrů). Dřevo dopravujeme v kontejnerech o objemu - - - m3. Levné palivové dřevo na topení do krbů, kamen a kotlů.


Pro více informací k cenám dřeva si prohlédněte náš ceník. Požádáme místního lesníka, aby nám ponechal kvalitnější palivové dřevo , třeba za výpomoc. Akce Platí do vyprodání zásob a nevztahuje se doprava zdarma. Doprava a obednavka po telefonické dohode. Renault Mascott o objemu max.


Manipulační poplatek 15-Kč. DPH m- jakost I, cena bez DPH m- výběr. Inzeráty palivové dřevo – aktuální inzeráty na Sbazar. Habr, Dub doprava možná cena za m3. Ceník stavebního řeziva.


Následně ji vyberte požadované množství do koší. Kusové štípané palivové dřevo - směs listnatých dřevin (bub, bříza, osika, olše) - v délkách dle požadavku zákazníka (2 3 nebo cm). Prodej palivového dřeva levně.


Nabízíme levné palivové dřevo na topení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky