úterý 13. února 2018

Atmos dc25s návod k obsluze

Zapojení, čištění, zátop, měření, seřizování a všeobecné info. Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže. Regulátor tahu HONEYWELL Braukmann FR 1- Montážní návod. Návod k obsluze - S PŘÁNÍM, ABYSTE BYLI SPOKOJENI S NAŠÍM VÝROBKEM,.


Zapojte kotel s akumulačními nádržemi. Je to nejlepší zapojení pro kotle na tuhá paliva, protože zvyšuje životnost kotle a snižuje spotřebu paliva. Je vybaveno mnoha předdefinovanými funkcemi, které zjednoduší a usnadní jeho instalaci a ovládání. Původní návod k obsluze. Technický popis Vzhled přístrojové desky pro kotle s ventilátorem Vzhled přístrojové.


Kotel je zařazen do programu KOTLÍKOVÁ DOTACE. Dobrý den, koupil jsem starší rodinný dům a jako zdroj vytápění a ohřev TUV jsem si vybral dřevozplynující kotel Atmos DC 25S a akumulační nádrže o objemu 2krát 7l, z nichž jedna bude osazena trubkovým výměníkem pro ohřev TUV a dolním ocelovým hadem, připraveným pro solarní systém (solární systém zatím nebude) a druhá jen holá. Technické údaje Rozměry kotlů Nákresy kotlů Řez roštové machaniky Schéma odtahového ventilátoru.


Tento návod na obsluhu a údržbu obsahuje důležité pokyny, proto mu prosím věnujte patřičnou pozornost. TZB-info využívá zpravodajství ČTK, jeho obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno. When connecting the boiler without an accumulation tank or equalizing tank, the pump placed in the heated building circuit must be switched by an individual thermostat or electronic regulation so that it only operates when the pump in boiler circuit operates. S přihlédnutím k danému systému a doporučením výrobce je třeba každý systém posuzovat zvlášť.


ELEKTRICKÁ ZAPOJENÍ Čerpadlo Laddomatu se zapojí tak, aby se roz-běhlo krátce po zátopu a zastavilo krátce po vyho-ření paliva, pro minimalizování ztrát v klidovém re-žimu. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Flue-gas ducts must be mechanically durable and sealed against combustion products and gas penetration, and it must be possible to clean them inside. It is also possible to burn larger-sized nvkd coal such as the type KOSTKA atmoe lignite briquettes or wood briquettes.


Then remove the front cover and the grating lever. Cover the glowing charcoals with a broad log and add coal or other fuel. Návod na použití a záruční list jsou nedílnou součástí dodávky regulátoru. Záruční list musí být správně vyplněn.


ATMOS Český návod E 2Thorax. Then leave the boiler to stop burning. The ducts for secondary air inlet must always face downwards.


For the heating system regulation we recommend regulation elements provided by the following companies: Nvo of elbow-pipes is not suitable. The mixing valve can be regulated manually or by electronic regulation, which contributes to a more convenient and economical operation of the heating. If the installation was not carried out in a professional manner, the subsequent costs are borne by the company that carried out the installation. After a certain time, the sealing cord gets pressed down and therefore it becomes necessary to screw the wheel further into the boiler.


At least once a year clean the extraction ventilator rotating wheel and via the cleaning hole, inspect the state of the primary to secondary air ratio regulation if not clogged. Dismantling procedure of the grating mechanism itself: Due to their huge feeding hoppers, the boilers save the user a lot of laborious wood treating. Boiler corrosion protection.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky