úterý 31. července 2018

Termostatické ventily

TERMOSTATICKÉ VENTILY - TERMOSTATICKÉ HLAVICE. S vysokou předností si tam pomocí termostatické hlavice nastavíte teplotu, která vám bude vyhovovat. Termostatické ventily a termohlavice přináší úsporu ve vytápění. Dosáhnete s tím snížení nákladů za vytápění, jelikož. To může být upraveno tak, aby byl píst v jiné pozici, čímž upraví proporci požadované teplé a studené vody, respektive jejich směsi.


Díky přesné regulaci teploty snižují termostatické ventily a hlavice náklady na vytápění.

TICHÝ Díky konstrukci a plynulé regulaci průtoku brání ventily Herz vzniku nežádoucího hluku v topném systému. ROBUSTNÍ Ventily Herz vynikají svou robustností a odolností. Fungují v systémech bez nutnosti výměny několik generací.


Na termostatické ventily a hlavice poskytujeme záruku let. Buďte i vy našimi zákazníky! Od počátku se věnujeme technologii a vývoji termostatických ventilů a hlavic.


Distribuci a prodej zajišťujeme prostřednictvím specializovaných partnerů a odborných velkoobchodů. Objednejte si termostatické hlavice a ventily k radiátorům on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme termostatické hlavice a ventily k odběru na jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.

Přidávají se k zásobníkovým ohřívačům v solárních soustavách nebo v systémech s kotli na tuhá paliva. Nejedná se již o klasické kohouty, ale o vylepšenou součást topení, která zabrání přetápění teplem a tím i jeho plýtvání. Blesková doprava, poradenstvo zadarmo a možnosť osobného odberu. Viac ako rokov s Vami!


Kombinace radiátorového ventilu a termostatické hlavice tedy v podstatě slouží k automatické regulaci průtoku topné vody podle teploty vytápěné místnosti. Tělesa s přednastavením průtoku. Ventilová tělesa bez možnosti přednastavení pr.


Přednastavitelné termostatické ventily mají rozsah nastavení průtoku a možnost nejcitlivějšího nastavení v rámci celé topné soustavy. Nastavení přednastavení termostatických ventilů je snadné, nepotřebujete žádné speciální nástroje, přičemž nastavení je přesné na základě předem vypočtené hodnoty Kv (součinitele průtoku). Programovatelné termostatické hlavice nastavíte tak, aby topily na vámi určenou teplotu v určité hodiny. Cíleným vytápěním pouze tehdy, když je potřeba, můžete dosáhnout snížení nákladů až. Více než let s Vámi!


Michal Kučera ze společnosti Danfoss hovoří o celém komplexu opatření, které by měl provozovatel v souvislosti s revitalizací, s funkcí vyvažovacích a regulačních ventilů, nejpozději okolo roku provozu, zvážit a nechat provést specializovanou firmou s ověřeně dobrou pověstí. Princip termostatického ventilu je velice jednoduchý, účinný a přispívá ke snížení nákladů na vytápění. Málokdo ví, že mimo topnou sezónu je nutné všechny termostatické ventily naplno otevřené. Drobná mechanika ventilu se totiž v. Pozice rotoru řídí množství chladné a teplé kapaliny ve ventilu tak, aby byla dosažena požadovaná regulovaná teplota. Pohon je elektrický nebo pneumatický.


Ventil můžeme vybavit PID regulátorem a Pt 1teploměrem.

V této sekci jsou směšovací antikondenzační ventily , které mají za úkol chránit zdroj před nízkoteplotní korozí a následným poničením spalovací komory kotle. Vrchná termostatická časť ventilu. Chladivo: Typ: Vyrovnávanie: Kapilára: Obj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky