pondělí 9. července 2018

Deskový výměník tepla

Deskový výměník tepla typ BDW. Pro vysokou tepelnou účinnost a tam, kde je kritická detekce vnitřního prosakování. Online výpočet výměníku tepla pro vytápění. Vložíte-li projektovaný výkon a teploty do formuláře, program orientačně spočítá potřebný počet desek pro zvolený model výměníku tepla.


Výstupem jsou i průtoky a tlakové ztráty. Klasický deskový pájený výměník pro širší rozsah výkonů.

Pro menší výměníkové stanice tepla , ohřev teplé vody, ap. Dále nesmí být na výměník ani na jeho připojení přenášeny žádné vibrace, jinak je nezbytné instalovat tlumiče vibrací pro výměníky tepla. Tradice zaručuje vysokou kvalitu. Mají výbornou přenosovou schopnost tepelné vodivosti. Mají malé hydraulické ztráty.


Vhodné pro agresivní média. Použitím nerezové oceli jako pájecího materiálu dostal tepelný výměník jednotnou celonerezovou konstrukci splňující vyšší hygienické nároky, s vyšší korozní odolností a vyšší odolností proti změnám tlaků a teplot. Výměníky tepla se využívají pro předávání tepla všude tam, kde není možné předávat teplo přímo ze zdroje do spotřebiče.

Potřebujete-li deskový výměník tepla pro ohřev TUV, UT, solární systém, chladírenský okruh, ohřev bazénu nebo jinou aplikaci, prosím kontaktujte nás. Vaše zadání prokonzultujeme, výměník napočítáme, nabídneme a bez prodlení dodáme. Výměník (přesněji tepelný výměník ) je zařízení, které slouží k výměně energie mezi soustavami a objekty o různých parametrech. Výměníková stanice je součástí areálů továren a sídlišť.


Zajišťuje distribuci tepla pro vytápění objektů a ohřev teplé vody. The advantage is that they can maintain the fluid temperature at a very low and stable level - depending on the temperature of the coolant. Jsme specialisté na deskové výměníky tepla SWEP a ARES.


Jedná se o kvalitní a levné výměníky tepla pro širokou škálu použití. Vypočteme optimální výměník tepla a navrhneme vhodný typ výměníku. Doporučíme vám pájené výměníky tepla nebo rozebíratelné výměníky tepla podle vašich potřeb. Poskytujeme rychlou a profesionální technickou podporu.


DeLaval deskový výměník tepla M6. Robustní deskové tepelné výměníky Mjsou určeny pro dojírny DBl až DBl a pro kruhové dojírny. Tyto deskové výměníky tepla jsou speciálně vyvinuty pro větší mléčné farmy Dokáží snížit energetické potřeby na chlazení mléka až o procent.


Velká zchlazovací plocha. Je vyroben z tenkostěnných prolisovaných. Celonerezové pájené výměníky tepla - AlfaNova.


AlfaNova je deskový výměník tepla kompletně vyrobený z nerezové oceli pomocí patentované technologie spojování materiálu natavením zvané AlfaFusion.

Hlavními přednostmi tohoto průlomového výměníku jsou především kompaktní rozměry, odolnost vůči tlaku, vysokým. Pokud se do otopného systému s těmito úspornými zdroji instaluje tepelný výměník , který není dostatečně velký, nestačí energii předávat, do zdrojů se pak vrací vyšší teplota kapaliny a nutí je pracovat při vyšší teplotě než by mohly. To má samozřejmě přímý vliv na jejich účinnost - u solárního systému se. Nejvýhodnější je použití tohoto celonerezového výměníku při ohřevu vody plynovým nebo jiným kotlem, tepelným čerpadlem, popřípadě solárními kolektory.


Speciální konstrukce výměníku omezuje průtok tak, aby v maximální míře zajistil přívod tepla a zároveň byl minimalizován tlak v topném systému.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky