pátek 27. července 2018

Regulace podlahových konvektorů

Regulace podlahových konvektorů. Termostatická hlavice zajišťuje uzavření přívodu topné vody při dosažení nastavené teploty v míst. Zkušenosti z praxe mohou takové tvrzení jen potvrdit. Funkce podlahových konvektorů umístěných v kanálku na straně blíže k oknu bývá za výpočtových podmínek (vysoké vstupní teploty) bez problémů.


Jakmile však dojde ke snížení vstupní teploty, dochází k výraznému kolísání výkonu. Z tohoto důvodu nelze běžně. U všech tvarů, včetně obloukového provedení, je nutné upřesnit úhelα avnitřní nebo vnější radius (R-vnitřní, R-vnější) a celkovou šířku (A), která musí.


Podlahový tepelný registr pro vytápění i chlazení. Moderní bydlení si žádá prostor, vzdušnost a světlo. B, E, Ea MT-dekuji predem za info m. Příspěvky v této diskusi vyjadřují názory čtenářů.


Regulace podlahových konvektorů

Redakce portálu TZB-info nemůže ovlivnit jejich obsah, ale vyhrazuje si právo je odstraňovat. Náhradní díly podlahových konvektorů. Naše rozhodnutí použít nástěnné konvektory MINIB bylo jednoznačně správné. Od prvních jednání, která vždy probíhala velmi korektně a vstřícně, přes naše náročné a speciální požadavky, kterým jste dokázali vždy vyjít vstříc a nalézt řešení, až po úspěšnou a bezproblémovou dodávku a realizaci.


Použité stejnosměrné napájecí napětí rozšířilo. Komponenty s vysokou účinností umožnily snížit napětí v konvektorech bez nároků na velké průřezy vodičů či množství transformačních prvků. U elektrických topných systémů to platí dvojnásob a špatně navržená regulace může mít obrovský negativní dopad především na provozní náklady. Popularita konvektorů strmě stoupá, spolu s požadavky na skrytí otopných těles, šetření místem, rozšířením zasklených ploch a dalšími trendy v oblasti stavebnictví.


Výstava našich podlahových konvektorů v zahraničí - Birmingham. Další velkou předností je pružnost podlahových konvektorů vzhledem k možnosti regulace tepelného výkonu jak na straně vody, tak i na straně vzduchu. Tepelný výkon se reguluje.


Tento způsob je vhodný zejména pro bazénové prostory, kde bydlí kondenzace vody na prosklení vyšší. Při podlahových konvektorů bez ventilátoru je výměník umístěn v ose vaničky. Produkované teplo je tak konvertovány stejně do všech stran.


Ideální pro řešení regulace v domácnostech či firmách. Pokud potřebujete poradit s výběrem vhodného produktu, kontaktujte prosím naši technickou podporu na tel. Nevíte si rády s montáží Vašeho podlahového konvektoru MINIB?


Na následujícím videu naleznete krok za krokem předvedený a podrobně popsaný postup! REGULACE PODLAHOVÝCH KONVEKTORŮ FLB, FLA. Výhodou konvektorů s ventilátorem je vysoký výkon a rychlé reakce – jsou tedy určeny především k běžnému vytápění. Konvektory bez ventilátoru se hodí hlavě do místností s menší spotřebou tepla.


V případě podlahových konvektorů bez ventilátoru dochází k vytvoření teplotní clony před chladnější prosklenou stěnou a tím k zajištění tepelné pohody v. Klasická otopná tělesa jsou v současnosti zatlačována do pozadí a nahrazují je moderní a úsporné konvektory. Tato otopná tělesa jsou téměř neviditelná a nenarušuji estetiku interiéru. Přestože je hlavním účelem konvektorů MINIB vytápění, je možné je využívat i pro dochlazování během horních letních měsíců.


Teplovodní konvektory MINIB. Společnost MINIB je ryze českou společnosti, která se specializuje na výrobu otopných těles – konvektorů. Kompletní portfolio ISAN tvoří široký sortiment koupelnových a designových radiátorů ISAN MELODY, sálavých konvektorů a lamelových radiátorů ISAN EXACT, konvektorů s lamelovým výměníkem ISAN ECOLITE, podlahových konvektorů ISAN TERMO, článkových radiátorů ISAN ATOL a radiátorů z žebrových trubek ISAN SPIRAL.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky