čtvrtek 19. července 2018

Spodní připojení radiátoru

Spodní připojení radiátoru

Spodní připojení radiátoru (VK) K radiátorům se spodním připojením využijete naše šikovné H-ventily a redukce. Výběr vhodné armatury se řídí dle druhu rozvodů topné vody. Níže jsou zobrazeny produkty, které byste možná potřebovali ještě na montáž radiátoru se spodním připojeníKaždý radiátor běžného výkonu určený do domácnosti již obsahuje. Jaké typy baterií mohu používat?


Spodní připojení radiátoru

Vstupní a výstupní tryska u radiátorů s dnempřipojení jsou umístěny ve spodní části. Na trhu jsou také univerzální baterie. Mají čtyři otvory pro připojení hlavních vedení.


Takovéto radiátory mohou být. U krátkých radiátorů je nutné osadit otopné těleso vnitřní. Pokud si nevíte rady s výběrem radiátoru , kontaktujte naši technickou podporu na tel. Zpravidla však lze u radiátoru za příplatek upravit typ připojení tak, aby individuálně odpovídal potřebám Vašeho otopného systému. Jak se provádí montáž radiátoru.


This feature is not available right now. Please try again later. Model RADIK VK je deskové otopné těleso v provedení VENTIL KOMPAKT, které umožňuje pravé spodní připojení na otopnou soustavu s nuceným oběhem.


Celkový výsledek může obsahovat. V případě napojení na starší rozvody využíváme boční připojení , jedná se o klasické připojení. Nové rozvody jsou již většinou připraveny na tzv. Toto připojení existuje levé, pravé i středové. VK, což je spodní připojení.


Spodní připojení radiátoru

Deskové radiátory VK – spodní připojení. Typ 1 pouze pravé připojení , typ 2 2 univerzální připojení (pravé nebo levé připojení ). Upevnění radiátoru a ventilová vložka OVENTROP je již zahrnuto v ceně. Zařízení se otáčí do spodního otvoru a nemá větve nahoře.


Cirkulace chladicí kapaliny nastává v důsledku skutečnosti, že voda, která prochází trubkou uprostřed chladiče, opouští ji na konci ohřívače, stoupá a stlačí studenou vodu přes výstupní otvor v zařízení. H-šroubení přímé, uzavíratelné pro VK (Ventil Kompakt) radiátory. Ventil VHX DUO v chromovém provedení, je určen pro napojení koupelnových radiátorů s vývodem na střed radiátorů s roztečí mm.


Elektrickou topnou tyč lze instalovat na libovolnou stranu radiátoru (Danby, Pegasus), nebo přímo do ventilu (Kronos, Helios). Připojení na topná tělesa např. Svěrné šroubení pro připojení radiátoru Svěrné šroubení je ideální volbou pro kapalná neagresivní média, otevřený i uzavřený topný okruh.


Vhodné svěrné šroubení vybírejte na základě použitých rozvodů topné vody. ORION – článkové otopné hliníkové těleso tlakově lité ze siluminia. Má zdokonalené proudění tepla a zvětšenou ohřevnou plochu. Jeho tvary jsou elegantní a zaoblené.


Spodní připojení radiátoru

Možnost hybridního a elektrického provedení. S výběrem deskového radiátoru z pohledu připojení nebo jeho výkonu vám odborně poradíme. Kontaktujte naši technickou podporu na tel.


Radiátor je dodáván v délce až článků vždy. Kompletní nabídku příslušenství k deskovým radiátorům najdete v podkategorii příslušenství radiátorů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky