úterý 17. července 2018

Specialized prodejny

Specialized prodejny

Nabízejí kompletní sortiment zboží od kol přes doplňky až po oblečení. To vše v moderním, profesionálním a atraktivním prostředí. To accept cookies continue browsing as normal, or view our privacy policy to find out more.


Vybírejte z kompletní nabídky jízdních kol a příslušenství Specialized. Pro všechna kola prodáváme široké spektrum značkových doplňků Specialized. Ahoj, jmenuji se Radim Kořínek. From seasoned pros and weekend warriors, to kids and commuters—if you ride, we’re for you.


We believe bikes have the power to change lives. This simple truth drives us to be—and do—better. Pokud souhlasíte, pokračujete v prohlížení, případně si přečtětě naše pravidla pro používání cookies. Do prodejny je vchod za rohem z ulice Březinovy, kde je i přístup do servisu a možnost parkování. Protože cyklistika je naše vášeň.


Specialized prodejny

Cyklistice se věnujeme již více jak let. V nabídce více než 3modelů Specialized. SPECIALIZED , GIANT, SUPERIOR a jejich kompletní servis ! VELKÝ VÝBĚR SJEZDOVÝCH BAZAROVÝCH LYŽÍ a BOT PŮJČOVNA SJEZDOVÉHO I BĚŽECKÉHO VYBAVENÍ BROUŠENÍ HRAN a SKLUZNICE PARAFINOVÁNÍ LYŽÍ. MIPS je nyní možno mít na každé helmě Specialized.


Ačkoli každý pád je jiný, dvě síly – lineární a rotační – jsou spojovány s mnoha úrazy mozku. Specialized prodejny SP KOLO je specializovaná prodejna jízdních kol na Praze 4. Lineární síly se obvykle vyskytují při pohybu Vaší hlavy po přímce a buďto se náhle. Kompletní sortiment jízdních kol, oblečení na kolo, cyklistických treter a doplňků Specialized. Specializovaná prodejna s kvalifikovanou obsluhou a poradenstvím.


Specialized prodejny

Carvingové lyže, běžky, lyžařské přilby a další doplňky. Kola Traverse SL využívají přepracovaný široký karbonový ráfek pro zvýšenou stabilitu a záběr. Větší šířka dodává plášťům objem potřebný pro pružnost a také ho lépe podporuje, což omezuje riziko náhlého úniku vzduchu z pláště. Více než 2kol a elektrokol nejen těchto značek máme celoročně vystaveno v našem chrudimském obchodu. Nelze vidlici sám odemknout či zamknout.


V kategorii doplňků a komponentů najdete naprosto vše, co se týče kol. A to od blatníků přes láhve až po světla a zvonky. Najdete zde také pestrou škálu náhradních dílů, například řídítka, představce, kliky, zapletená kola a mnoho dalších. Máme veškeré dostupné typy jízdních kol, ať už se jedná o horská kola, silniční kola, jízdní kola určená pro extrémní sporty, dětská kola, dámská kola nebo městská kola.


Specialized prodejny

Rám z prémiového hliníku Aje lehký a stavěný tak, aby vydržel náročné dětské zacházení, zatímco geometrie je postavena takovým způsobem, aby rám měl velice nízkou výšku rozkroku, takže děti mohou snadno na kolo nasednout a vyrůstat s jedním kolem. Máme kompletní sortiment jízdních kol a cyklovybavení předních značek. Nabízíme kola, na kterých bychom sami jezdili.


Profesionální cykloservis. Pravidelné akční nabídky a desítky kol v outletu. Prodám vidlici sundanou z nového elektrokola Cannondale Moterra 3. Rock Shox Gol vhodná i pro E-bike, 2 zdvih 1mm, offset 5 osa x 1(osa je součástí prodeje), kluzáky průměr mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky