úterý 17. července 2018

Dotace na kotle plzeňský kraj

Dotace na kotle plzeňský kraj

Chci zažádat o kotlíkovou dotaci. Podmínky a informace ke kotlíkové dotaci. Neztrácejte čas hledáním podmínek. Kotle , které lze z dotac.


Dotace na kotle plzeňský kraj

Neriskujte chybné vyplnění a podání žádosti. Vyhlášené dotační tituly, do kterých může žadatel podat žádost (nebo bude mít tuto možnost v nejbližší době) včetně pravidel, důležitých termínů, kontaktů na administrátory apod. Ukončené dotační tituly včetně uspokojených a neuspokojených žádostí. Peněžní částku ale mohou čerpat pouze fyzické osoby na rodinné domy. Plzeňský kraj vyhlásil 3. U automatických kotlů být nemusí.


Nutné dokumenty k žádosti Žádost - přílohy podávané společně se žádostí. PLZEŇSKÝ KRAJ - dotace na kotle. Podávání žádostí od: 13. Způsob podání: elektronicky s následným doručením včetně příloh v listinné formě. U těchto kotlů byly uváděny na štítku výrobku chybné údaje týkající se třídy kotle.


Dotace na kotle plzeňský kraj

Je nutné nejdříve zaplatit za nový zdroj tepla, po celkovém vyúčtování Vám kraj proplatí dotaci na Váš účet. V některých krajích Státní fond životního prostředí připravuje nový program s názvem RESTART, který nabídne možnost získat peníze na nový spotřebič formou bezúročné půjčky. Modelový příklad kotlíkové dotace Kotel na biomasu Cena zařízení a instalace 159. Výzva už je po schválení krajskou radou vyhlášená, příjem žádostí začne od 1. Zní to hrozivě a možná netušíte, oč jde.


A průběžně jej aktualizujeme. Kč při změně zdroje z elektrického za peletky bez procentuálního omezení! Slevy na kotle Pro další informace nás prosím kontaktujte.


Jistě Vám to bude finančním přínosem. Už třetí vlnu žádostí o kotlíkové dotace , která umožní výměnu neekologického vytápění za nové kotle zahájí 1. Tentokrát kraj rozdělí mezi žadatele 2milionů korun. Zatím se můžou montovat kotle s tím,že o dotaci se bude možné přihlásit i „ex-post“. Rádi Vám pomůžeme s celým procesem „vyběhání“ dotace.


Každý kraj může mít jiné podmínky pro poskytnutí kotlíkové dotace , proto jsou vždy informace o dotacích na kotle uvedeny pro každý kraj zvlášť – viz odkazy na. Zde uvádíme některé důležité informace k této III. Poradíme Vám, jak splnit podmínky a získat dotaci. Automatické i ruční kotle na tuhá paliva.


Dotace na kotle plzeňský kraj

Možnost získání kotlíkové dotace až do výše ceny kotle. Podpora se nevztahuje na výměny kotlů realizované před datem 15. Typy podporovaných zdrojů jsou.


A to téměř plně hrazený z dotací. Lidé budou moci žádat až do 31. V první části nového programu kotlíkových dotací se bude rozdělovat 1milionů korun. Získejte ji při výměně kotle na tuhá paliva za tepelné čerpadlo. K prokázání podmínky budou žadatelé povinni předložit doklad o kontrole technického stavu a provozu kotle.


Největší zájem byl o tepelná čerpadla, která představují procent, kombinované kotle na uhlí a biomasu procent, kotle na uhlí procent, kondenzační plynové kotle procent a kotlů na biomasu byla desetina.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky