čtvrtek 26. července 2018

Podkladové sklo pod kamna

Pro přípa že si ze škály nabízených skel pod kamna nevyberete, Vám zhotovíme sklo pod. Velice praktický a zároveň ozdobný pomocník do Vaší domácnosti. Hrany podkladového skla je možno upravit buď do provedení brus, nebo fazeta. Návod jak položit sklo pod kamna.


Podkladové sklo pod kamna

Zároveň je takto upravené sklo odolnější proti poškrábání případně proti rozbití. Vaše krbová kamna a vložky - skvělé ceny. Podkladová skla pod kamna - 123sklo.


Profesionálové v žáruvzdorných sklech, vložkách a kamnářském příslušenství. Usazení – položení skla pod krbová kamna nebo před krb. Tvrzené sklo pod kamna o tloušťce mm představuje snadné, rychlé a elegantní řešení, jak uvést instalaci krbových kamen do souladu s bezpečnostními předpisy a přitom ochránit podlahu. Chrání podlahu před popelem a přímým. Kalené podkladové sklo pod kamna a krby.


Podkladové sklo pod kamna

Před jeho ustavením a používáním věnujte prosím pozonost následujícím řádkům. Námi dodávané kalené sklo má přednostně sloužit jako podstavná nehořlavá podložka pod kamna a před krby. Fazeta po obvodu působí navíc esteticky. Z designového hlediska nabízíme Skla pod kamna čirá a Skla pod kamna kouřově zabarvená.


Pokud je sklo určeno do interiéru firem nabízí se možnost umístit na sklo firemní logo. Všechna námi dodávaná skla pod kamna jsou tepelně zušlechtěná - kalená. Zakalením dosahuje sklo. Olomouci a dalších partnerských výdejních míst (firma TOPTRANS) po celé České a Slovenské republice.


Podkladové sklo pod kamna

Nejlépe je použít pod místa styku kamen s bezpečnostním sklem speciální filcové podložky. Dají se většinou zakoupit také tam, kde zakoupíte i podkladní sklo pod kamna. Tyto podložky prostě jen nalepíte pod nohy kamen a pak se s kamny dá snadno manipulovat, bez rizika poškrábání podkladového skla. Sada podložek pod krbová kamna Sada podložek je určena k nalepení na nožičky kamen. Zabraňuje poškození podkladového skla pod kamny při jejich manipulaci a současně zvyšuje nosnost tohoto skla.


Jak položit sklo pod kamna , před krb? Pro většinu krbových kamen stačí sklo silné mm, jehož nosnost je do 2kg. Tvrzené sklo pod kamna je snadným a elegantním řešením, jak uvést instalaci krbových kamen do souladu s bezpečnostními předpisy a přitom ochránit podlahu.


Podkladové sklo pod kamna

Na nerovný povrch je i pro lehčí kamna lepší sklo silnější, stejně tak jako pod kamna na nožičkách. Speciální tvrzené podkladové sklo pod krbová kamna ve tvaru obdelníku o velikosti 1x 1cm. Podstavné sklo pod kamna - obdelník 1x 1cm. Podstavné sklo pod kamna - obdelník s obloukem 8. Jak na položení skla pod kamna a před krby Nejprve odstraňte z předpokládané plochy uložení skla veškeré nečistoty. Sklo má tloušťku mm, max.


Bezpečnostní sklo pod kamna položte přímo na podlahu, nepřesunujte. Poté položte na sklo kamna tak, aby se jejich kovové nožičky skla přímo nedotýkaly. Pro tento účel doporučujeme použít speciální.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky