pondělí 9. července 2018

Automatické kotle rojek

Automatické kotle rojek

Hier garantiert den richtigen Sensor. Jetzt mit Rabatt online bestellen! Možnost získání kotlíkové dotace až do výše ceny kotle. Automatické i ruční kotle na tuhá paliva. Dotované české kotle ROJEK.


Kotle automatické i na. Výkon tohoto kotle lze regulovat v rozmezí 5-kW. Díky zásobníku paliva, elektronické regulaci a hořáku se šnekovým podavačem, může kotel pracovat v automatickém režimu i několik dní. Součástí kotle je retortový hořák, jenž je konstruován na základě spodní dodávky paliva do spalovací části. ADEX na novou modulační regulaci.


Je vybaven dochlazovací smyčkou(ochranou proti přetopení), kvalitním skládaným litinovým roštem, litinovým výklopným roštem a termostatickým regulátorem tahu s řetízkem pro možnost regulace přívodu primárního vzduchu – regulace výkonu kotle v ručním režimu. Tento kotel se nabízí ve dvou variantách 14kW a 27kW. Kotel spaluje hnědé a černé uhlí. Zboží nebo náhradní díly je možné objednat přes e-mail, e-shop nebo telefonicky. Dodání zboží bude balíkem České pošty.


Na žádost České pošty Vás informujeme o možnosti platit doběrečné kartou přímo doručovateli. Jedná se o tříděné bílinské nízkosirnaté hnědé uhlí s vysokou výhřevností a nízkým podílem síry. Svými vlastnostmi a velikostí je ideální pro automatické kotle.


V neposlední řadě máme také na výběr kotle pro malé a atypické kotelny, kam standartní automatický kotel mnohdy není ani možno nainstalovat. Domů kotle na tuhá paliva - automatické kotle. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. Prodám teplovodní kotel na tuhá paliva dakon fb celolitinový. Ke kotli přidám odtah do komína 15oběhové čerpadlo grundfos,ups 2na 12v super kombinace s kotlem při výpadku proudu, automatické dobíjení baterie s ukazatelem vybité baterie, s čidlama a založní baterii,expanzní nádoba viz foto.


Automatické kotle rojek

ROJEK DH – krátke kusové drevo. Ruční přikládání a zplynovací kotle. Peletové kotle s možností ručního přikládání. ESKÝ výrobce kotlů, který provádí mimo jiné také samostatný vývoj vlastních nových technologií.


Rojek vyrábí kotle v kvalitním technickém provedení za rozumnou cenu. Jedná se o stabilní firmu se širokým spektrem produktů s optimalizací pro vybrané palivo. Standardně je na kotli regulační jednotka ST 4zPID , která ovládá samostatný kotel, směšovací okuh a čerpadlo kotlového okruhu. Regulátory pro kotle s podavačem se používají z důvodu, aby bylo zajíštěno optimální spalovaní paliva. Tyto regulátory řídí práci ventilátoru, podavače a čerpadel.


Automatické kotle rojek

Kvalitní regulátor a dobře nastavené provozní parametry dokážou ušetřit několik desítek procent paliva. Nejúspornější automatické kotle v ČR. Dnes se automatickým provozem chlubí i kotle na dřevo či uhlí.


Díky velkým zásobníkům vám dřevo vydrží i několik dní, takže naplníte a bezstarostně topíte, jak potřebujete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky