středa 11. července 2018

Hračky do bazénu

Hračky do bazénu skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. INTEX, BESTWAY, Little Tikes a dalších. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.

Dopřejte jim to a pořiďte jim hračky do bazénu za rozumnou cenu. V našem sortimentu naleznete nafukovací balónky, rukávky, lehátka a dětské bazénky. Bazénové hračky jsou vhodné pro děti různých věků od dětiček v plenkách po puberťáky (více informací naleznete v produktech).


Dbejte na bezpečí Vašich dětí při. Ke hře ve vodě a bazénech patří nafukovací hračky. Nezapomeňte je tedy přibalit k věcem na dovolenou, děti pak budou mít více pochopení pro vaše slunění a odpočinek.


Maxík, ale nemůže být u všeho, tak na ně neustále dávejte pozor!

Základní sada pro hru vodního póla. Stačí nafouknout branku a míč, skočit do bazénu a hra může začít. Zaručuje velkým i malým spoustu zábavy a akce na vaší zahradě nebo v. Vodní zábavní centra a nafukovací hračky do bazénu pro radost vašich dětí při pobíhání na zahradě. Velmi oblíbená jsou nafukovací hrací centra, která v sobě různě spojují bazének, skluzavku, vodní rozstřikovací prvky i nafukovací hračky. Případně je možné různé zábavní a hrací prvky dokoupit samostatně.


Vaše děti by měly být poučeny, jak si s hračkami v bazénu hrát. I když jim koupíte bezpečnostní hračky , nikdy nezapomínejte na to, že na děti v bazénu musíte dávat neustále pozor. Zpříjemněte koupání nebo mytí rukou s veselou hračkou do vody. Zábavná podívaná, kdy hračka svítí a tryská vodu se bude líbit každému dítěti. Jsou to i svítící žraloci pro začínající potápeče a společenské sportovní hry jako volejbal, basketbal a vodní pólo.


Hra do bazénu - Zábavna nafukovací hra do bazénu. Lze použít ve vodě i na trávě. Cílem hry je trefit se polštářkem do základny. Opravná záplata přiložena.


Vyrobeno z kvalitního vinylu.

INTEX - nafukovací branka do bazénu. Skvělá zábava pro Váš bazén. Nafukovací branka pro vodní sporty. Barevné potápěčské kolíky (v sadě ks - různé barvy a čísla) jsou určené pro zpestření výuky plavání dětí a dovádění v bazénu.


Po potopení stojí kolmo na dně bazénu. Výrobek není určen pro děti mladší let. Kolíky jsou barevné a tudíž jdou dobře ve vodě. Dětské bazénky, hračky do vody, skákací hrady, nafukovací lehátka od značek Bestway, Little Tikes, Index a dalších.


To vše za úžasné ceny a dodáním do hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky