čtvrtek 19. července 2018

Rozměry přikrývek

Rozměry přikrývek

Dnes jsou francouzské přikrývky velmi oblíbené. Při výběru rozměru je důležité si ujasnit šířku lůžka, na kterém budete spát. V širokém sortimentu evropských přikrývek se můžete setkat s malou nestandardní hodnotou - 1x 215. Je spíše navržena pro jedno a půl nebo pro samostatné postele. Takové přikrývky úplně skryjí boční stěny postele.


U dvojlůžka čtvercového tvaru můžete také najít dobrou přikrývku. Jeho počet je 2x 200. Označení velikostí přikrývek odpovídá deklarované velikosti povlečení. Přihlašte se k odběru novinek a získejte spoustu informací o akcích a slevách. Více informací o zpracování osobních údajů.


Sada dvojitého prádla - pro výrobky do šířky až 1cm. Evropská sada je určena pro celkovou přikrývku o šířce až 2cm. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Jsou tedy vysoce hygienické a odolné proti opotřebení.


Rozměry přikrývek

U přikrývek a polštářů z dutého vlákna nehrozí napadení roztoči a dalšími mikroorganismy, protože je materiál odpuzuje. Vyberte si správný typ přikrývky! Jaká teplota je ve Vaší místnosti?


Jaká je pro Vás ideální velikost přikrývky? Podle odpovědi si u nás můžete vybrat ze široké nabídky správné provedení a vhodný rozměr vaší přikrývky nebo materiálového provedení. Vyrobíme vám výrobky z ovčího rouna nebo dutého vlákna.


Rozměry přikrývek

V sortimentu najdete také povlečení z různých materiálů. Typizované rozměry polštářů. U přikrývek nabízíme celkem pět základních rozměrů, nejčastější je 2× 1centimetrů. Občas vyrábíme také v rozměru 2× 1centimetrů. Je však možno ušít přikrývku.


SN EN Tato norma stanoví rozměry přikrývek vyrobených z textilních materiálů. Stanoví rovněž metodu kontroly rozměrů a jejich značení na přikrývkách. Výběr deky je důležitým faktorem maximalizace pohodlí spánku. Měla by pokrýt tělo, mít potřebnou zásobu na každé straně, aby uživatel nemusel ohýbat nohy a přizpůsobit se jeho nedostatečné.


V sovětských časech měla ložní prádlo vlastní standardy. Lyocell, 1 polyester Coolmax, 1 bavlna, 1 Tencel, 1 česaná, dlouhovlákenná bavlna v saténové vazbě, polyester - bavlna - bavlana Modal Micro, bavlna - polyester. Atypické rozměry přikrývek a povlečení.


Možná, že patříte mezi ty, kteří si pořídili polštáře a přikrývky do postele v nestandardních rozměrech, a teď se vám nedaří sehnat kvalitní a vyhovující ložní povlečení. Praktická a příjemná přikrývka s ALOE VERA. Pro Váš komfortní spánek!


Při koupi ložního prádla, bychom měli dávat pozor na to jakou velikost polštáře a přikrývky doma máme. Na trhu se setkáváme s atypickými rozměry jak polštářů, tak i přikrývek a mohli bychom pak být nepříjemně překvapeni, že nám přikrývka či polštář do povlečení nevejde nebo je větší. Sety přikrývek a polštářů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky