středa 15. května 2019

Elektroinstalační krabice hluboká

Elektroinstalační krabice hluboká

Krabice elektroinstalační UK1-S hluboká. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. VÝPRODEJ - Hluboké elektroinstalační krabice za 11- s DPH Polypropylén, průměr mm, hloubka, mm, montáž do dutých stěn, odolnost v testu žhavým. V elektroinstalační krabice krabice pod omítku hluboká UK1-68.


Elektroinstalační krabice hluboká

Elektroinstalační krabice na omítku, pod omítku, lištové, do zateplení, s vyšším stupněm krytí. Víčka pro elektroinstalační krabice. Vruty pro připevnění přístrojů do elektroinstalačních krabic. Elektro krabice , elektroinstalační krabice montážní plastové na zeď nebo krabice elektro do sádrokartonu a elektroinstalační krabice a elektro krabice spojovací. Instalační elektro krabice plastové spojovací slouží ke spojení a rozbočení nebo uložení kabelových elektrických rozvodů a kabelových vodičů.


Univerzální krabice do zdi. Nová hluboká krabice firmy KOPOS Kolín je určená do dutých stěn. Do jejího portfolia patří elektroinstalační krabice a příslušenství, elektroinstalační lišty,. Hluboká pfiístrojová krabice s membránou.


Možnost spojení v souvislou řadu s roztečí mm. Doporučeno spojovat až krabice v jedné řadě. Novinky v kategórii Inštalačné krabice. Další hodnoty (4) Skrýt hodnoty.


Snadná montáž přístrojů s velkou hloubkou. Prodej po celých nejmenších baleních (ks). Naše cena: Kč (s DPH) Kč (bez DPH). Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


VEŠKERÝ VELKOOBCHODNÍ PRODEJ POKRAČUJE VE VŠECH NAŠICH POBOČKÁCH V CELÉ NAŠÍ SÍTI BEZ VÝRAZNÉHO OMEZENÍ. Jsme připraveni vám poskytnout veškeré služby a zajistit vám plynulé zásobování našimi výrobky, tak jak jste byli zvyklí. V kategorii elektroinstalační krabice naleznete elektroinstalační krabice pod omítku, elektroinstalační krabice do sádrokartonu, elektroinstalační krabice s vyšším krytím. Slouží pro spojení a odbočení elektrických obvodů do 400V s pěti vylamovacími otvory pro trubky mm.


Materiálem je tvrdý samozhášivý polyvinylchlorid (PVC). Teplota okolí T -– 60°C. Testováno žhavou smyčkou o teplotě 850°C. Buďte s námi v kontaktu.


Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní. Nebojte, žádným nepříjemným spamem vás obtěžovat nebudeme. Montážní návod požárně odolné elektroinstalační krabice KSK 1PO Montážní návod elektroinstalační krabice KSK s krytím IPJakou praxi máte s nástavným rámečkem instalačních krabic? Jak se otvírala stará podomítková krabice s asfaltovou izolací? Kruhová krabice univerzální hluboká UK slouží ke spojení, odbočení rozvodů elektroinstalačního vedení.


Uvedené ceny již obsahují autorské a recyklační poplatky, zároveň ceny obsahují slevu za nákup přes internetový obchod. Rozbočovací krabice Abox 06 šedá, 5-pólová 6mmvysoko osazená šroubová svorkovnice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky