úterý 14. května 2019

Zámková dlažba holland 6 cm

Jedná se o venkovní dlažbu v k. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Dlažba HOLLAND ve svých mnoha rozměrových modifikacích a různých výškách je určena pro všechny základní typy předpokládaného zatížení. Zámková dlažba Háčko sivá hr.


Reliéfní dlažba SETA Intenso (0) Pavé II.

Jednotlivé tvarovky, ktoré do seba zapadajú tvoria súdržnú plochu odol. Táto dlažba má klasický tvar, univerzálny a pritom elegantný vzhľad. Jej prednosťou je hlavne jednoduchá a rýchla pokládka. V rôznych farebných variáciach naviac dodá priestranstvu nádhernú tvár. Hodnotenie produktu: 4. Holland Štandard s fazetou - cm.


Vaše hodnotenie: Doprava zdarma. Je to jedna z nejoblíbenějších dlažeb mezi zákazníky.

Má klasický, univerzální a přitom velice elegantní vzhled. Mezi její hlavní přednosti patří jednoduchá a rychlá pokládka. Na zlepšenie našich služieb využívame cookies. Prehliadaním týchto stránok beriete na vedomie vyhlásenie o ochrane súkromia na webe.


Kameny o výšce mm jsou určeny jen pro pohyb. Obklad Wildstone Cihlové pásky dokonale imitují klasickou Holandskou cihlu. Kamene s výškou mm sú určené len pre pohyb chodcov,. Exteriérové dlažby – zámková dlažba holland 6cm p írodní, inzerce. Povrch: štandardný s miernou fázou.


DPH Zľava € Množstevné zľavy. Dostupnosť: Na objednávku 2-dní Dor. Pokiaľ si plánujete zaobstarať zámkovú dlažbu, tak ste v HORNBACHu na správnej adrese. Pozrite sa na ponuku zámkovej dlažby v našom e-shope a následne si vybranú zámkovú dlažbu objednajte v e-shope HORNBACH s doručením priamo k vám domov.


Premac ponúka široký sortiment betónových výrobkov. Späť na: 6cm betónová zámková dlažba Štandard. Hledáte vhodnou dlažbu pro vaši stavbu?

Právě si prohlíží zákazníci. Nová zámková dlažba zn. ZÁMKOVÁ DLAŽBA STANDARD. PRESBETON za zvýhodněnou cenu. Mrazuvzdorná, barva přírodní. Nutno vzít alespoň m2. Odvoz vlastní (Kravaře, okr. Opava) nebo dovezeme za poplatek do km.


Sklad (ABW) Cena neobsahuje dopravu materiálu! Nezabudnite uviesť: miesto dodania, presné množstvo zámkovej dlažby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky