pondělí 27. května 2019

Chladící jednotka carrier

Zabýváme se prodejem, montáží a servisem klimatizací do budov a také transportního chlazení. Vzduchem chlazená kondenzační jednotka Carrier Quietis s chladivem R134A nebo R404A je nízkohlučné řešení pro komerční chlazení pro prodejny smíšeného zboží a prodeje před obchody. POHONY E-DRIVE POHON OD 12V ALTERNÁTORU VOZIDLA Elektropohon Ovlád. Refrigeration System Components. Komplexní řesení pro vás.


Souřadnice GPS: 50°41´19. Dieslová chladící jednotka – s vlastním pohonem - SUPRA 7je určena pro velká nákladní vozidla s maximálním objemem nástavby 66m3. Společnost Carrier má již od samého počátku přirozeně vedoucí postavení.


A to nejen díky prostému faktu, že jsme vytvořili zcela nový a inovativní produkt, ale i proto, že tímto vynálezem jsme nastavili jakýsi standard zodpovědnosti vůči životnímu prostředí. Navržený tak, aby dokonale splňoval nové požadavky z hlediska energetické náročnosti, akustického pohodlí, udržitelnosti chladiva, nízké náročnosti na údržbu a celkových nákladů na provoz, je odstředivá chladicí jednotka 19DV novým standardem pro trh s chladícími kapalinami pro střední chladicí kapacitu. Chladící jednotka CARRIER – Neos 1EL Monoblok.


Jednotka vyniká díky jednoduché obsluze. XARIOS 5je chladicí jednotka s pohonem od motoru vozidla, speciálně navržená pro přepravu chlazeného nebo mraženého zboží ve velkých dodávkových vozech o velikosti nákladového prostoru až m3. Dodáváme chladící technologii včetně montáže: - do zděných odizolovaných prostorů- stavebnicových boxů včetně sestavení - renovace chladících prostorů Dále provádíme opravy,záruční i pozáruční servis. Mají dobře vyřešené výměníky, mají dobrou účinnost. U všech zařízení se musí provádět pravidelná údržba, musí se čistit výměníky, aby fungovaly efektivně.


Během servisu se jednotka musí zkontrolovat a vyčistit. Chladicí jednotky Parker nabízejí komplexní řešení, snadnou instalaci a obsluhu. Transportní chlazení Upozornění: Objemy nástaveb uvedené v tabulkách jsou pouze orientační a odpovídají součiniteli k pro nástavbu FNA do max nebo FRC do max 32.


XARIOS 2je chladicí jednotka s přímým pohonem navržená specificky pro oblast transportu čerstvého nebo zmraženého zboží v malých či středně velkých nákladních vozech s nákladovým prostorem o objemu až m(chlazený prostor). Tato nová řada zařízení ChillPAC má celou řadu výho zejména tam, kde je důležité nepřímé chlazení, použití přírodních chladiv a rychlá návratnost investičních nákladů. Jedná se o kompaktní monoblokovou jednotku, která je umístěna na střeše vozidla.


Jste dynamičtí, cílevědomí, kreativní s nevyčerpatelnou energií. Chceme, abyste pracovali pro nás. Carrier Viento 3Vozidlo je nepojízdné, porucha na motoru!


Doporucujeme: výroba kart áčů. Pokud nemáte možnost využít nástěnnou klimatizační jednotku, jsou tady pro vás MOBILNÍ KLIMATIZÁTORY. Monobloková koncepce znamená uzavřený okruh, a proto při instalaci nehrozí únik chladícího média do ovzduší. Vzduchové – chladící a mrazicí boxy, klimatizace výrobních prostor.


Kapalinové – průmyslové chladiče kapalin, chillery. Pro úsporu energie a ekonomiku celého provozu je velmi důležité, aby celá chladírenská technologie byla správně navržena a bezchybně nainstalována. With the Sintesis platform, Trane offers the most versatile portfolio in the Industry.


Chladící jednotka carrier

Trane Sintesis portfolio provides a high performance air-cooled chiller platform with three compressor choices: scroll, screw and high-speed centrifugal compressors, each offering three levels of efficiency and three levels of acoustic packages. Functional options across the entire range include free cooling. Ve společnosti Carrier chápeme, že z kolísání elektrického napětí může vyplynout mnoho problémů, proto jsou naše jednotky navrženy tak, aby takováto kolísání neměla žádný vliv na funkčnost našeho zařízení. Naše jednotky proto mohou plně fungovat v rozsahu 1až 230V a zároveň jsou chráněny před výkyvy. Carrier , plně funkční, po servise, pohon od alternátoru vozidla, vychadí pick up i středně velkou dodávku, PC 68.


Jsme odborný prodejce chladící techniky pro podnikatelské účely a gastro provozy. Nabízíme stavebnicové chladící a mrazící boxy, které se vyznačují jednoduchou a rychlou montáží. Jako autorizovaný prodejce Polair a NORDline jsme Vám připraveni poradit a vybrat ten správný chladící box včetně chladící jednotky.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky