úterý 21. května 2019

Kompresor atmos perfect

Kompresor atmos perfect

PÍSTOVÉ KOMPRESORY - ŘADA PERFECT. Klíčové slovo charakterizující špičkový kompresor je spolehlivost. Pístové kompresory PERFECT jsou koncipovány s vysokou mírou konstrukčních rezerv.


Výrobu stlačeného vzduchu zajišťuje pomaloběžný, robustní, litinový, průmyslový agregát. Veškerá potrubí, chladiče a fitinky. Litinová kompresorová pumpa je základem kvality této řady. Doprava po celé ČR ZDARMA.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Fitinky jsou dimenzovány s ohledem na dosažení. Dopytovať kompresor pomocou formulára. ATMOS PERFECT line PL 2. Strojírenská výroba v naší továrně probíhá již více než 1let.


Průmyslová tradice je základním prvkem, na kterém stavíme. Vlastní ruční výroba kompresorů v ČR. Agregát je namontován na horizontální tlakové nádobě (vzdušníku) o objemu 1litrů. Nová typový rad piestových kompresorov Atmos.


Vysoká kvalita za dobrú cenu. Tradice: více než let jsme výrobcem kompresorů. Vyrábíme šroubové kompresory pro použití v celém spektru průmyslových odvětví.


Kompresor atmos perfect

Atmos Chrást - výrobce kompresorů. Součástí našeho výrobního sortimentu jsou kompresory pojízdné, elektrické stacionární, lokomotivní či kompresory na přání zákazníka. B, pojízdné provedení 2. Jedná se průmyslové kompresory české výrobky.


V současné době konstrukce pístových kompresorů PERFECT je již léty ověřená a dokáží splnit takřka všechny nároky, které můžete na ně mít. Má agregát z jakostní litiny a nadproudovou ochranu. Hodnotenie produktu:. Jejich robustní konstrukce a agregáty z jakostní litiny jsou zárukou vysoké životnosti a spolehlivosti. Chcete sa opýtať na niečo k tejto ponuke?


Kompresor atmos perfect

Vyplňte tento formulár a stlačte tlačítko odoslať otázku. Nárdž 270L, tlak spínač, mot. Kompresor je urče pre profesionálne použitie. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. The Seasonic Smart and Silent Fan Control automatically adjusts the fan speed according to the temperature inside the power supply.


As part of the TUF Gaming Alliance, the CORE Series is the perfect unit to go with your gaming PC. Plně automatický provoz. Celkové provedení stroje zaručuje použitelnost u širokého spektra zákazníků menších a středních provozoven.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky