pondělí 6. května 2019

Nezávislé topení webasto ostrava

Nezávislé topení webasto ostrava

Overovani, opravy a montaze tachografu Ostrava. Nezavisle topeni Webasto , opravy montaze, diagnostika. Vítejte na našich stránkách! Provádíme: prodej nezávislých topení Eberspächer.


Objednávky z internetového prodeje stále expedujeme kurýrní službou ! Horkovzdušné naftové topení 3kW Obsah balení: Topný agregát podložka pro usazení agregátu externí nádrž 10l podávací čerpadlo naftový filtr sací a výfukové potrubí výfukový tlumič hadice a koncovka rozfuku hadičky pro rozvod nafty montážní sada manuální ovladač český a anglický manuál. Příjemné teplo ve vašem voze, dobrá viditelnost cesty – a to vše ještě předtím, než vyrazíte na cestu. Bez ohledu na to, jak velký máte vůz, nabízí společnost Webasto to správné nezávislé topení pro dodatečnou montáž.


Nezávislé klimatizace, ochlazovače vzduchu. Nabízíme nezávislá topení Webasto , Eberspächer, Planar a Defa. Vámi vybrané teplovzdušné nezávislé topení či nezávislou klimatizaci namontujeme v naší provozovně či přímo u Vás. SML Autocentrum, Šárka Miksová - MIOS,.


Nezávislé topení webasto ostrava

The heating device is independent heating unit that consists of:-Heater 2kW (diesel) -Standard Control Element,-Fuel pump ,-Flexible aluminum combustion air pipe ,-Heater cable harness ,-Fuel pump cable harness ,-Fuel hose ,-Flexible stainless steel exhaust pipe ,-Installation manual. Naše firma je autorizovaným partnerem firmy Webasto a Eberspächer. Máme stovky spokojených zákazníků. Garantujeme kvalitní a odbornou práci.


Pravidelně se účastníme odborných školení. Vlastníme certifikáty od společností Webasto a Eberspächer. Protože nezávislá topení Webasto jsou skutečně všestranná, pokud jde o příjemné klima!


Nezávislé topení webasto ostrava

Je něco příjemnějšího, než nastoupit do vyhřátého auta za chladného a mokrého či sněžného dne a vyjet na cestu s dobrou viditelností? LF BROS je dostupná alternativa teplovzdušného topení Webasto , Eberspacher, Planar, Snugger. Levné a ohleduplné k životnímu prostředí: Inovativní nezávislé topení eThermo Top Eco s možností dodatečné montáže vytvoří ve vašem voze příjemné klima díky vytápění Webasto. Je napájené elektřinou a rychle odstraní led z oken a vysokým výkonem předehřeje motor.


A to vše získáte za atraktivní zaváděcí cenu. Střešní okna a nezávislé topení do aut Webasto. Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů Topení webasto.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty Topení webasto - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana. Vybírejte z 7inzerátů.


Přes půl milionů uživatelů za den. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Montáž a instalace nezávislého topení Zlín, Autoservis Šimek s. Jen u nás dostanete na zboží záruku a máte jistotu, že vámi vybrané nezávislé topení dorazí včas - veškerý náš sortiment je totiž odesílán z české republiky.


Jsme autorizovaný partner firmy Webasto. Prodám nezávislé topení webasto 5kW, anlogové, včetně kompletní kabeláže, čerpadla vody, čerpadla nafty a výfuku, zapojí každý amatér, odzkoušené, po opravě, cena za set 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky