čtvrtek 16. května 2019

Nezávislé naftové topení do auta

Nezávislé naftové topení do auta

Bufík je po kompletní rozborce a odzkoušení, Při osobním převzetí předvedu v chodu. Lze zaslat i na dobírku. Cena je za komplet (oběhové čerpadlo i řídící jednotka) Po domluvě.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Topení do auta s ventilátorem 12V, 150W, GEKO. Nezávislé topení pro váš vůz.


Protože nezávislá topení Webasto jsou skutečně všestranná, pokud jde o příjemné klima! Je něco příjemnějšího, než nastoupit do vyhřátého auta za chladného a mokrého či sněžného dne a vyjet na cestu s dobrou viditelností? Oběhové čerpadlo rovnoměrně ohřívá motor, zatímco ventilátor vyfukuje teplý vzduch na vás do interiéru a přímo na čelní sklo, které se tak rychle rozmrazí.


Ohřej si své pojízdné obydlí kdekoliv, kdykoliv během pár minut. Ohřívač má dostatečnou kapacitu na vytápění nejen malého auta , ale klidně i autobusu. Zde naleznete náš veškerý sortiment co se topení týče. Naše nezávislé topení můžete nainstalovat jak do garáže, karavanu nebo obytné dodávky, tak do garáže.


Například u nejprodávanější Škody Octavia vyjde na 25. Už jen z toho důvodu, že je nutné přizpůsobit se uložení a elektronice konkrétního motoru, příslušenství a modelu auta celkově,” prozradil nám nezávislý mechanik a odborník na vozy BMW Petr Jakubec s tím, že nejběžněji používaným řešením je naftové horkovzdušné topení. Náhradní žhavicí kolík KYOCERA pro Volt nezávislé naftové topení LFBros. Kompatibilní se systémy od 2kW do 5kW.


Nezávislé naftové topení do auta

LFBros - nezávislé teplovzdušné naftové topení - technická ukázka FAIROS MEDIA. Unsubscribe from FAIROS MEDIA? V našem obchodě naleznete zboží, které dodáváme a montujeme, to vše pro nezávislá topení a klimatizace do Vašeho vozu.


Srdcem každého takového topení je spalovací komora do které je pomocí ventilátoru vháněn spalovací vzduch, který je míchán s benzínem či motorovou naftou přiváděnou z nádrže vozidla pomocí výkonného palivového čerpadla. Nabízíme nezávislá topení Webasto, Eberspächer, Planar a Defa. Vámi vybrané teplovzdušné nezávislé topení či nezávislou klimatizaci namontujeme v naší provozovně či přímo u Vás. Digitální termostat s plynulou regulací o výkonu 1-8KW. Nove nikdy nenamontovane nezavisle horkovzdusne topeni viz foto (nektere foto je z internetu).


Chtel jsem ho do auta ale zjistil jsem, ze ho nakonec nevyuziju. Universal Wire Audio Handset. Nezáleží na tom, kde zastavíte vozidlo. Kdykoli si zahřejte kabinu, a to během pár minut. Teplo se vytváří spalováním aerosolu nafty v samostatné komoře.


PRODÁM NEZÁVISLÉ NAFTOVÉ TOPENÍ WEBASTO TOP T. Vhodné do nákladního auta nebo do dodávky. Na nezávislé topení a klimatizace zajišťujeme montáž a servis. Montáž se provádí v odborném servisu. Zboží zasíláme na Slovensko i do Evropy. Jaké výhody nezávislé topení přináší: Už nikdy žádné škrábaní zamrzlých oken, sníh a led roztaje ještě dřív než přijdete k autu.


Nezávislé naftové topení do auta

Několik důvodů proč si koupit do svého vozu NEZÁVISLÉ TOPENÍ. Na naftová topení většinou nebývá problém sehnat náhradní díly ani pro starší. Bratránkovi se stalo něco podobného - hodiny ukazovaly normálně, ale topení se nerozeběhlo. Byla to pojistka u baterky pod sedačku.


Naftové topení typ 12AKNze starého autobusu. BRANO - ATESO teplovzdušná nezávislá topení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky