čtvrtek 30. května 2019

Solární systém ohřev vody

Solární systém ohřev vody

Proč solární systém , jaký, na kolik přijde a proč si ho pořídit právě od Regulus? V případě, že se systém používá jen pro předehřev vody nebo pro ohřev vody v bazénu, může být roční energetický zisk větší. Samotížný solární systém Tubosol SP je plně kompatibilní s většinou stávajících systémů k ohřevu vody.


Nejčastější způsob zapojení je před stávající ohřev vody , kdy ohřátá voda ze solárního systému vstupuje do stávajícího zásobníku vody. Díky Vaší důvěře, spokojenosti a Vašim doporučením, roste počet našich klientů po České republice. Vybrané stavební firmy, doporučení řemeslníci, odborné firmy a specialisté z oboru solární ohřev vody , vytápění v obci Chrášťany. Oslovte více dodavatelů a získejte nižší cenu. Na prvním obrázku je znázorně systém k ohřevu vody a přitápění do akumulační nádrže s vnořeným zásobníkem vody.


Tento systém je díky malé teplosměnné ploše vhodný spíše pro menší odběry. Druhý obrázek znázorňuje solární přitápění a ohřev skrze průtočný výměník umístěný v akumulační nádrži. Chcete ušetřit za energie?


Pořiďte si solární systém pro ohřev vody , bazénu, přitápění nebo teplovzdušné větrání. Výhodou solárního ohřevu Pyramida je jednoduchá instalace a skladnost. Specializujeme se na komplexní služby v oblasti poradenství, návrhů a instalace solárních termických systémů na přípravu teplé vody , přitápění a ohřev vody do bazénů.


Zdarma provádíme konzultaci přímo na místě a navrhneme nejvhodnější řešení solárního systému. Základem je černá deska, na které je spirálovitě vedeno potrubí, které obsahuje kapalinu, která se o černou desku ohřívá (existují i varianty, kdy je samotné potrubí natřeno na černo a deska se nepoužívá). Samozřejmě lze nainstalovat samostatný solární systém pro ohřev vody a přesně spočítat náklady na jeho pořízení. Stále častěji je ale solární systém součástí komplexně pojatého vytápěcího systému, založeného na velké kombinované akumulační nádrži pro topení i přípravu teplé vody. Solární systémy, solární ohřev vody.


Snížíte tak své počáteční náklady na minimum. Jestliže vás zajímají samostatné solární systémy, omrkněte například nabídku systémů pro ohřev vody. Bojlery pro solární ohřev vody se používají pro celoroční ohřev doplněný o elektrický nebo nepřímopný ohřev kotle na tuhá paliva nebo plynovým kotlem. V našem sortimentu naleznete solární bojlery pro zajištění dostatečného množství TUV pro bytové jednotky, provozovny, restaurace a podobná zařízení. Tato nemrznoucí směs je odolná vůči mrazu až do - 30°.


Směs poté přechází do zásobníku a předává získané teplo pomocí výměníku do zásobníku teplé vody. Návrh zapojení solárního systému na ohřevu TUV. Nabízíme kompletní solární sety pro ohřev užitkové vody pomocí solárního systému. Systém pracuje za jakéhokoliv počasí a teplota vody běžně dosahuje 60°C, v letních měsících může vodu ohřát až na teplotu 90°C. Ekologická a velmi úsporná technologie.


Podporovány jsou solární systémy pro ohřev teplé vody a solární systémy pro ohřev teplé vody a přitápění. Ohřev teplé užitkové vody. Na úvod problematiky týkající se solárního ohřevu teplé užitkové vody si musíme říci, co vlastně znamená a obnáší solární ohřev. Sluneční záření patří k nejstarším využívaným zdrojům vůbec.


Odpověď zní, pokud použijeme solární systém vybavený solární expanzní nádobou o dostatečném objemu, nic se nestane. Jak vybrat solární ohřev v obchodě. Vhodné pro hotely, penziony, wellness, a další komerční objekty. Všude tam, kde je pravidelná spotřeba teplé vody.


Při vhodně zvolené ploše kolektorového pole.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky