úterý 21. června 2016

Venkovní solární žaluzie

Námi nabízené venkovní žaluzie značky SHADEON jsou české výroby. Vyberte si z mnoha typů funkčních a stylově řešených žaluzií. Nabízíme klasické horizontální a vertikální žaluzie , ale také bezpečnostní venkovní žaluzie , solární žaluzie s nulovou spotřebou energie nebo žaluzie pro střešní okna. Fanoušci alternativních zdrojů ocení venkovní žaluzie na solární pohon s minimální hlučností.


Venkovní solární žaluzie

Proč zvolit venkovní okenní žaluzie. Krom úspory nákladů na klimatizaci plní tyto žaluzie. Tato žaluzie je ideální jak pro bytovou výstavbu, tak i pro firemní, kancelářské a správní budovy. Jedná se o hliníkovou venkovní žaluzii vyválcovanou do tvaru C se zpevněnými okraji, oboustranně barevně upravenou.


Horní profil je z pozinkovaného ocelového plechu, spodní profil z extrudovaného hliníku. Dokáží odrážet sluneční paprsky a zároveň tak regulovat teplotu uvnitř budovy. Ovládat je můžete ručně nebo pomocí malého motoru. Velkou výhodou je i to, že ikdyž jsou rolety zatažené tak můžete větrat otevřeným oknem.


Venkovní solární žaluzie

Tyto žaluzie se výborně uplatní při zastínění velkých výrobních hal, hypermarketů, reprezentativních budov, ale neméně učinně poslouží jako ochrana před sluncem u bytových zařízení jakéhokoliv charakteru. Solární článek je možné umístnit i na fasádu nebo přímo na krycí box žaluzie. Regulátor je odolný vůči standardním povětrnostním podmínkám. Solární regulátor lze použít pouze v kombinaci s programovatelným dálkovým ovladačem. Pasuje proto do každého domu i bytu a hodí se k zastínění terasy.


Každý náš výrobek prochází testováním a pečlivou výstupní kontrolou. Proto se nebojíme dát prodlouženou záruku roky. Naše produkty dodáváme spokojeným zákazníkům do více než zemí světa.


Přinášíme Vám horkou novinku a to jsou venkovní žaluzie ovládané na solární pohon. Začne svítit slunce, vstanete a jdete zatáhnout žaluzie. Jejich obliba roste díky schopnosti vytvoření příjemné atmosféry v místnosti, šetří energie na vytápění a klimatizaci , snižuje v místnosti hluk z venku, je zajímavým architektonickým doplňkem nejen administrativních budov, ale i rodinných domků. Přijde mrak, v interiéru je náhle tma, vstanete a jdete roztáhnout žaluzie.


Nejvyšší čas poohlídnout se po nějakém dálkovém ovládání, co myslíte? Už máme dálkově ovládané televize. Ceník venkovních žaluzií závisí vždy na několika parametrech – např. Ceny jsou pouze příklady a nezohledňují další slevy například množstevní slevy nebo sezonní slevy a pod. Skrz hliníkové lišty venkovních žaluzií se hned tak nikdo nedostane.


Vedle stínicí a bezpečnostní funkce dotváří venkovní žaluzie venkovní žaluzie vzhled vašeho domu. Dostupné jsou v mnoha barvách. V tradičním pojetí plní venkovní žaluzie stínicí a bezpečnostní funkci, v netradičním pojetí jsou zajímavým architektonickým prvkem administrativních budov a rodinných domů.


Exteriérové zastiňovací prvky jsou výrazným architektonickým a bezpečnostním prvkem budov. Díky vysoce kvalitním materiálům vynikají dlouhou životností a. Venkovní stínící technika. Samozřejmě, že venkovní žaluzie nebo rolety můžete ovládat i manuálně – klikou nebo popruhem. Proč si však nedopřát maximální pohodlí, když ceny motorových pohonů v poslední době výrazně klesly?


Lamely pro venkovní žaluzie a rolety jsou vyráběné v několika barvách. Stínění tak můžete podle svého. Motory všech žaluzií v domě reagují na jediný ovladač s dosahem až 1metrů. Extrémně tiché a komfortní solární žaluzie nevyžadují žádné ovládání ani připojení k elektrické rozvodné síti. Solární systémy pohánějící vnější žaluzie a předokenní rolety fungují nejlépe na jižní a jihozápadní stěně domu, ostatně jako všechny solární systémy obecně.


Uplatnit je však můžete na všech světových stranách, doporučit je nelze jen na té severní. Filtruj Bezdrátová technologie io (14) Bezdrátová technologie RTS (7) Bezdrátová technologie io a RTS (1) Drátová technologie (1) Liste produits. Komplexní systém automatizace d. Díky venkovním žaluziím a roletám si můžete regulovat světlo, zároveň chráníte okna a zvyšujete bezpečí svého domova. Specializujeme se na kompletní dodávky rolet, markýz, žaluzií - stínící techniky a dalšího vybavení pro Váš dům, byt nebo kancelář.


Venkovní solární žaluzie

Naše výrobky Vás ochrání před sluncem, snižují tepelné ztráty a elegantně doplní Váš bytový interiér i exteriér. Předokenní žaluzie zamezují přehřívání interiéru při zachování denního světla v místnosti, takže to oceníte hlavně v horkých letních měsících. Interiérové horizontální a vertikální žaluzie jsou moderním a esteticky vyváženým stínícím prvkem. Kromě svojí funkce jsou i jedním z vhodných doplňků při řešení a tvorbě interiéru.


Nabízejí komfort jednoduchého ovládání, spolehlivost kvalitních komponentů a širokou škálu barevných a technických zhotovení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky