středa 15. června 2016

Podlahové topení rozdělovač regulace

Jak regulovat podlahové topení Kvalitní regulace podlahového topení je nutným předpokladem pro dosažení efektivního využití možností podlahového topení. Jejím úkolem je udržení požadované teploty v jednotlivých místnostech. Můžete si pořídit rozdělovač podlahového topení s čerpadlem, případně bez čerpadla a samozřejmostí je i variabilní počet okruhů (až 10). Prodáváme přitom pouze kvalitní profesionální podlahové rozdělovače topení Easy, které jsou vyrobeny z mosazi a hodí se rovněž pro připojení otopných těles.


Topení jsem si pokládal sám a podle projektu jsem měl okruhů.

Materiál jsem nakupoval u firmy HST Žichlínek kde mi to přepočítaly na okruhů a vše dodaly. Fólii , rozdělovač , 800m trubek , spony , dilatační pás a ochranné trubky atd. Fólii jsem položil na 18cm podlahového EPS ( 3x6cm ). Prostorový termostat, servopohony a volitelně spínací hodiny se připojí k rozvaděči (sběrnici) pro regulaci.


Rozvaděč pro regulaci umožňuje bezpečné a přehledné napojení systému do skříně rozdělovače topných okruhů. Regulace , ELEKTRICKÉ PODLAHOVÉ TOPENÍ. Vážení zákazníci, zboží expedujeme bez omezení.

Při úhradě zásilek na dobírku kurýrovi není možné platit v hotovosti, ale pouze platební kartou (plošné opatření přepravců). Většina trubek z plastických hmot používaných pro teplovodní podlahové vytápění snese teplotu do °C, avšak s ohledem na používané materiály podlah (beton, koberec, dlažba, linoleum, lamino aj.) se musí teplovodní podlahové vytápění napojit na zdroj tepla vybavený regulačním zařízením, které dodává topnou vodu o teplotě do. Specializovaný obchod na podlahové teplovodní topení Velkoobchod - podlahové topení svépomocí. Mosazný rozdělovač Top. Prodej, návrhy a realizace: elektrické podlahové topení , topné rohože, topné kabely, termostaty, kompletní topné systémy, ochrana okapů, střech a venkovních ploch před ledem a sněhem, ochrana potrubí proti zamrznutí.


Použití pro ústřední topení a rozvody vody. Vhodný pro potrubí PEX, CU, PPR a další. Hloubka sestavy 1mm. Sestava rozdělovače R2. Systém řízení elektrického podlahového topení lze doplnit o další prvky, které Vám usnadní ovládání a zvýší komfort bydlení.


HR - modul má zabudováno relé, které zapíná a vypíná například topný konvektor , elektrický ohřívač vody, klimatizaci nebo jiné zařízení podle časového programu. Rozdělovač s ventily a ruční hlavicí. ROZDĚLOVAČ PUSH PRO TICHÝ PROVOZ VYTÁPĚNÍ.


Materiál pohlcující vibrace, odolný vysokým teplotám, konzoly tlumící hluk – to vše představuje srdce Vašeho podlahového vytápění – kompozitový rozdělovač Herz PUSH. RYCHLÁ MONTÁŽ - VÝHODY.

Systémová deska Herz PUSH znamená přehlednou a rychlou montáž. Podlahové topení pracuje s podstatně nižšími teplotami než jiné vytápěcí systémy. Tím se také zvýší úspora energie.


Společnost FV - Plast, a. Systém FV THERM je kompletní systém podlahového topení. Teplovodní podlahové vytápění se zárukou až let. Jelikož se opravdu jedná o velmi důležitou komponentu systému, zvolili jsme jako standardní variantu pro systém podlahového topení COMAP rozdělovače z nerez oceli. Maximální počet ovládaných servopohonů je 6. Rozměry Připojovací kabely NYM případně 4x mm. Informační oznámení dle §ZOET: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line. V takovém případě je rozdělovač opatřen mísící sadou, která mísí teplou vodu na vstupu a studenou na výstupu. Není problém udělat doma příjemné teplo během chladných dnů a naopak ztišit či vypnout podlahové topení během horkých dnů. Používají se k usnadnění nastavení regulačních parametrů podlahového topení doporučujeme osadit sestavu teploměry a průtokoměry.


Nerezový rozdělovač pro podlahové vytápění - okruhy - z nerezové oceli, s průtokoměry s vnějším závitem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky