čtvrtek 9. června 2016

Kompresor atmos

Atmos Chrást - výrobce kompresorů. Tradice: více než let jsme výrobcem kompresorů. Vyrábíme šroubové kompresory pro použití v celém spektru průmyslových odvětví. Součástí našeho výrobního sortimentu jsou kompresory pojízdné, elektrické stacionární, lokomotivní či kompresory na přání zákazníka. Prodej, záruční a pozáruční servis kompresorů ATMOS.


Dopytovať kompresor pomocou formulára.

Piestové kompresory ATMOS. Skrutkové kompresory ATMOS. Klíčové slovo charakterizující špičkový kompresor je spolehlivost.


Pístové kompresory PERFECT jsou koncipovány s vysokou mírou konstrukčních rezerv. Výrobu stlačeného vzduchu zajišťuje pomaloběžný, robustní, litinový, průmyslový agregát. Veškerá potrubí, chladiče a fitinky jsou dimenzovány s ohledem na dosažení.


Autoryzowany przedstawiciel ATMOS Chrást w Polsce. Dystrybucja, serwis i sprzedaż kompresorów i sprężarek: tłokowych, śrubowych i spalinowych. Pístové profi kompresory ATMOS jsou spolehlivé stroje pro průmyslové aplikace v malých až středních podnicích.

Litinové provedení a vysoké výkony pro spolehlivý provoz kompresoru. Má agregát z akostnej liatiny a nadprúdovou ochranu. Kompresor je kompletne vybavený. Výhodou hořáku je automatické zapalování paliva pomocí žhavící spirály, které zajišťují komfort topení a minimální obsluhu.


Hořák je řízen elektronickou regulací, která umožňuje přizpůsobit. Hodnocení produktu:. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Provozujeme eshop AIRCENTER.


Bezolejový kompresor s malými rozmermi, silným, bezúdržbovým motorom a bohatou výbavou koncoviek využite v domácnosti, na chate, na cestách i pri športe. Get without the ads. Skip trial month free. Unsubscribe from Julian Stephanov? Novinkou této řady je zesílený rám, silnostěnný vzdušník a použití nového typu osvědčeného zátěžového elektromotoru.


Litinová kompresorová pumpa je základem kvality této řady. Výrobce kompresorů ATMOS Chrást s. V současné době vyrábí šroubové kompresory pojízdné, stacionární, lokomotivní a speciální kompresory na přání zákazníka. PÍSTOVÉ KOMPRESORY ATMOS Perfect TYP.


Naleznete zde jak olejové kompresory, tak bezolejové kompresory, bohatý výběr značkového příslušenství a náhradních dílů a široký sortiment nářadí. VS Vario, obsahuje : priamy prevod nie klinový remeń - f.

Reference firmy IMB-PODBESKIDZIE Sp. Průmyslová tradice je základním prvkem, na kterém stavíme. Strojírenská výroba v naší továrně probíhá již více než 1let.


Vlastní ruční výroba kompresorů v ČR. Výběr kompresoru ATMOS. Vybírejte pečlivě ten správný kompresor pro vás, tak aby splnil, co potřebujete.


Méně výkonné kompresory například s výkonem 6litrů za minutu jsou vhodné pro práci s přestávkami, nikoliv pro kontinuální práci. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů atmos. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Inzeráty atmos - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky