úterý 14. června 2016

Chytrá domácnost

Chytrá domácnost

Přehled komunikačních protokolů pro chytrou domácnost. Jednotlivá zařízení v rámci chytré domácnosti spolu komunikují prostřednictvím různých protokolů. Mějte na paměti, že chcete-li mít skutečně funkční chytrou domácnost, musí všechny její prvky podporovat stejný protokol.


Chytrá domácnost

Chytrá domácnost bez hranic. Váš domov příjemnějším místem. Starosti o Vaše pohodlí a bezpečí teď můžete nechat na inteligentním systému.


Ovládání a automatizace pro domy i byty (smart home). Individuální řešení pro speciální po. S Loxone to není budoucnost, ale současnost. Uspoří čas a starosti, zvýší poho.


V éře chytrých telefonů a internetu věcí není chytrá domácnost již dávno jen výmyslem ze sci-fi nebo technolgickou hříčkou. Do našich životu přirozenou cestou přináší více pohodlí a kontroly, které jdou ruku v ruce s úsporou financí i energie. S chytrými výrobky se váš životní prostor mění společně s vámi. Zařiďte si všechno po svém. Díky naší nabídce výrobků k automatizaci domácnosti, chytrého osvětlení, reproduktorů s vestavěným bluetooth, bezdrátových nabíječek a dalších chytrých přístrojů vám v tom může pomoci i vaše domácnost.


You can find information about processing your personal information here. This website uses cookies. Co znamená pojem Smart Home, česky překládáno jako inteligentní domácnost nebo chytré bydlení?


Chytrá domácnost

Centrální jednotka spojující všechny vaše bezdrátová zařízení do jednoho užitečného a snadno použitelného smart systému. Umožňuje velmi pohodlné a jednoduché ovládání světel, žaluzií, spotřebičů, termostatu, zabezpečení nebo hudby. Se zařízeními pro chytrou domácnost budete moci ovládat některé funkce ve vašem domě či bytě z mobilního telefonu či tabletu. Produkty pro SmartHome naleznete v našem eshopu. Zboží skladem, oficiální záruka.


Novinky, recenze a detailní návody, které vám pomohou udržet krok s chytrými technologiemi. Začíná to u rozsvěcení v předsíni po příchodu domů a končí u nutnosti pravidelně větrat koupelnu. Kolikrát stačí jednou zapomenout a už je malér na světě. Zkuste ale zapojit zásuvky reagující na pohyb, detektory kouře a. Honzova chytrá domácnost Broadlink. Moderní a elegantní pomocníky do Vašich domácností.


Honza je nadšenec do moderní techniky a chce se s Vámi podělit o svůj svět. Svět plný moderní techniky, která mi každý den zvedne náladu. Vytvořením chytré domácnosti budete moci ovládat domácí alarm, kamery, osvětlení, elektroinstalaci, termostat nebo zámky dveří na dálku skrze chytrý telefon či tablet.


Kampaň na digitalizaci služeb a produktů a na podporu prodeje půjčky. Inteligentní dům reaguje na potřeby obyvatel s cílem zvýšit jejich pohodlí, zpříjemnit jim zábavu, zaručit co nejvyšší bezpečí a snížit náklady na provoz. Zní to sice šíleně, ale skutečnost je taková, že inteligentní domácí prostředí si dnes můžete sestavit z šikovných pomocníků, jako jsou chytrá světla (lampy, žárovky) nebo třeba kvalitní Xiaomi robotický vysavač či indukční. Objevte účinné čistící prostředky pro váš domov, chytré věcičky do kuchyně, kvalitní kávu, čaje, zdraví podporující produkty a kosmetiku. Vyberte si z pestré nabídky kategorie chytrá domácnost bazar.


Xiaomi, Mi, Mijia a všechny ostatní názvy a propagační materiály Xiaomi jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Xiaomi Inc. FIBARO nabízí bezdrátový systém domácí automatizace. Jedná se například o alarm proti nezvaným hostům, požární či záplavový poplach.


Při vichřici nebo naopak mrznoucím dešti dojde k vyjetí žaluzií aby se předešlo jejím poškozením. Díky automaticky řízenému stínění dokáže chytrá domácnost optimalizovat pokojovou teplotu v celém domě po celý den.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky