čtvrtek 30. června 2016

Solární panel na chalupu

Solární panely na chaty a chalupy! Hitem letošního léta jsou ostrovní systémy se solárními panely na chaty, chalupy, jachty, lodě a jiná místa bez elektrické přípojky. Všechny komponenty máme skladem v Brně.


Dodáváme malé i velké solární ostrovní systémy pro místa bez elektrické přípojky. Energii budete mít každý den v roce. Vieme vám vyskladať aj na mieru vaším potrebám a návykom.


Kúpou u nás získavate technickú podporu zdarma počas celej prevádzky len ku komponentom u nás zakúpenych. Rádi vám spočítáme vhodný průřez vedení v závislosti na jeho délce a příkonu spotřebičů. TEPLOVZDUŠNÝ PANEL CLASSIC A EXTRA NA CHATU NEBO CHALUPU. Teplovzdušný solární kolektor na chatu nebo chalupu ? Běžný panel s výkonem 2Wp stojí podle výrobce pět až tisíc korun.


Celkovou cenu systému s výkonem kWp a uvedenou kapacitou akumulátoru bych odhadoval na až 1tisíc korun, počítá expert. Podle něj lze samozřejmě dosáhnout i nižší ceny, záleží jen na nárocích na elektřinu, kterou si každý vypočítá sám. Určený pro nabíjení a údržbu baterií na chatě, karavanu , lodi něbo dílně. Nejprodávanější solární panely na cesty. Příjemný rozdíl pak poznáte nejen při příjezdu na chatu či chalupu , ale i při trvalém pobytu v objektu.


Ukázková reference – SolarVenti SVna střeše rodinného domu. Slunce ohřeje chalupu zdarma. Nechte slunce topit zdarma a až potom za energii plaťte. Víceúčelový teplovzdušný solární panel bez spotřeby energie = pracuje jen na solární energii.


Využívejte tedy po celý rok bezplatnou sluneční energii pomocí našich víceúčelových teplovzdušných solárních panelů. Hodí se především do míst, kde není zaveden elektrický proud - chaty, karavany, jachty. Pracují na principu nabití 12V baterie (autobaterie, baterie trakční či polotrakční),a jejím následném využití pro 12V spotřebiče, LED pásky, žárovky, nebo měniče napětí na 220V. Tyto systémy se tedy nepřipojují do veřejné. Ventilátor je poháněn výhradně solárním článkem umístěným uvnitř panelu.


Jakmile začnou na solární článek dopadat sluneční paprsky, spustí se i ventilátor. Panel lze jednoduše ovládat vypínačem či regulátorem, umístěným uvnitř v domě. Ve Vaší nepřítomnosti doporučujeme nechat panel vždy zapnutý. Amorfní solární panely tvoří tenká křemíková vrstva napařovaná na sklo nebo fólii, kterou lze vodorovně položit na zahradu. Amorfní panely navíc citlivě reagují na rozptýlené sluneční záření, a hodí se tak i na pozemek, který nemá vhodnou orientaci nebo sklon.


Solární panel na chalupu

Jediné, co potřebujete, je plocha. Nevíte, jak správně a levně vytopit chatu či chalupu , abyste zamezili vlhku a plísni i mrazu? Podívejme se, jaké jsou možnosti. Vytopit o víkendu chatu či chalupu trvá často po celou dobu pobytu.


Existuje ale pár jednoduchých a rychlých způsobů topení, které vám pomohou zajistit ideální teplotu mnohem dříve, levněji a efektivněji. Je extrémně plochý a může být nalepen přímo na střechu vozidla. PEAK DUO-God firmy Q CELLS impon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky