středa 22. června 2016

Atmos c 18 s 20kw

The boiler body is produced as a weldment of 3-mm steel sheets. The upper chamber makes up the. Těleso kotlů je vyrobeno jako svařenec z kvalitních ocelových plechů o tloušžce až 3. Všechny informace o produktu Kotel Atmos C S, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Atmos C S. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Výstupní teplota kotle musí být trvale udržována v rozsahu - ° C. Všechny kotle jsou dodávány v základním provedení s chladící smyčkou proti přetopení.


Atmos c 18 s 20kw

Základní cena ( s DPH). Vaše cena ( s DPH) Skladem. Tato stránka využívá soubory cookies. Cookie Consent plugin for the EU. Kotel s ventilátorem pro ekologické topení hnědým uhlím.


Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S. ATMOS C 18S kotel 20kW na uhlí. Apkures katli Malkas katli. Atmos C 18S 2 Parametry Výkon kW Hmotnost 2kg Průřez kouřovodu 1mm Účinnost 88. Hloubka přikládací komory cca 33cm.


Atmos c 18 s 20kw

Výstupná teplota kotla musí byť trvale udržovaná v rozsahu - ° C. Všetky kotly sú dodávané v základnom prevedení s chladiacou špirálou proti prehriatiu. Používaním stránok prevádzkovateľa MIRA s. Sunt construite pentru arderea lemnului si a carbunelui brun, pe principiul generatorului de gazefiere, utilizandu-se un ventilator de tiraj ( S ), care absoarbe gazele de ardere din cazan. Cazan pe lemne si carbuni cu gazeificare Atmos C18S kw : rezervor mare de combustibil – durată lungă de ardere, ardere ecologică. Atmos is a Czech family owned company, and nowadays one of the biggest manufacturer of boilers for solid fuels in Europe. More than of the company’ s production goes to export.


Jsou konstruovány pro spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva (na zátop), na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru ( S ), který odsává spaliny z kotle. Zplynovací kotle na hnědé uhlí Atmos C S. Viršutinė naudojama kaip rezervuaras kurui, o apatinėje kameroje vyksta iš malkų išsiskyrusių dujų degimas. Degimo proceso intensyvumą ir oro kiekį degimo kameroje valdo ištraukiamasis ventiliatorius bei traukos reguliatorius. Novéelektrické schéma zapojení elektromechanické regulace s odtah.


Vytvoříme tak kotel na pelety přímo na míru s automatickým zapalováním paliva. LV ir vadošais būvmateriālu e-Veikals Latvijā. Pentru o funcționare optimă, cazanul se va dota obligatoriu cu un ventil termoregulator care asigură o temperatură a apei de retur de minim 65° C. Cazan Atmos gazeificare DC18S 20Kw Documentatie tehnica.


Atmos DC18S este un cazan cu gazeificare a lemnului produs in Cehia, fiind construit din tabla de otel de 6mm grosime. Prodám bedny s dílami atmos ceny za 1ks možné odebrat jednotlivé díly (cena na optání) Bedna č. Pentu prepararea apei calde se poate racorda un boiler. Centrala termica (cazanul) este impartit. Cazanele au o cameră de gazeificare rectangulară.


Duzele ceramice sunt înlocuite de un grătar de fontă mobil. Vásárlás: Atmos kazán boltok, Atmos kazán árak összehasonlítása. Akciós Atmos kazán áruházak, Atmos kazán vásárlói vélemények.


Gyors gázkazán, elektromos kazán, kombi kazán összehasonlítás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky