čtvrtek 9. června 2016

Slokov variant sl23d

Slokov variant sl23d

Slokov Variant SL23D ( 4.emisní třída ) D kotel na dřevo -23-D. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Kotel je svařen z ocelových plechů.


Náhradní díly pro kotel SL23D. Uvedené ceny jsou bez poštovného a balného. Kotle byly dodatečně certifikovány na další palivo – hnědé uhlí, a to se stejnými výkony, jako na dřevo.


Provedeni rostu u kotle slokov. Vnitřní prostor je rozdělen vodní přepážkou na násypnou šachtu, spalovací komoru a výměník, kterým proudí spaliny ke kouřovému hrdlu. Výrobce doporučuje palivo ukládat do přikládací šachty příčně, aby docházelo k. VARIANT SL23D kotel na dřevo emis.


S výběrem náhradních dilů Vám rádi. SLOKOV SL27-kotel na uhlí emis. Kotle jsou vyráběny se standartní vstupní a výstupní přírubou typu Slokov (4x šroub M12).


To zaručuje snadnou výměnu staršího kotle zmíněného typu za tento nový kotel. Protipříruby jsou ale nově vyráběny s vývodem G(vnitřní závit) pro snazší prvomontáž. SL-D-SL18 SL23D ,SL27SL33SL39D Teplovodní kotle Slokov.


Vhodný pro vytápění bytů, rodinných domků, provozoven a obdobných objektů. Firma Slokov má již 50ti letou tradici na trhu. Zabývá se výrobou kotlů Variant SL na tuhá paliva - dřevo, uhlí, automatické kotle. Stojíme před rozhodnutím výměny kotle po topné sezoně.


Nyní máme kotel Dakon Dor spalující mix dřeva a uhlí. Narazil jsem i na kotle Slokov model Variant SL23D , který mě celkem zaujal. Ještě v úvahu připadá Viadrus U32. Poprosím o zkušenosti s kotlem Slokov , Dakon znám a vím co od něj čekat, nicméně bych zkusil i jiný kotel. Ukončení prodeje kotlů 1. Povinnost předložit revizní zprávu kotle ke všem kotlům na pevná paliva.


Nutnost označení emisní třídy kotle. Výměna je snadná - kus za kus. Uvažuji o koupi kotlu Slovkov Variant , zajímali by mě Vaše zkušenosti s provozem tohoto kotle nebo máte jiný kotel,. Otopný systém může být s otevřenou nebo tlakovou expanzní nádobou, samotížným nebo nuceným oběhem otopné vody, s maximálním přetlakem 2kPa. W účinnost kotle spotřeba.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Používáním tohoto webu s tím souhlasít. Pod spalovací komorou a násypnou šachtou je dvoudílný rošt, ovládaný z boční strany kotle pákou. Problémem může být to, že je kotel schopný poskytnout i.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky