pondělí 13. června 2016

Označení wc na dveře

Kovové odlitky, piktogramy, samolepky a logoprinty, cedulky plastové i kov, pro označení WC , koupelny, sociálních zařízení, toalety, záchodu, značení chlapeček wc , panenka wc , panáček wc , wc invalida nebo pro invalidní, wc páni - dámy, wc muži - ženy, znaky (symboly) invalida. WC personál – označení není třeba. Tedy, abych byl přesný – fotím vstup na WC. Baví mě kreativita hostinských a případně interiérových architektů.


Označení wc na dveře

Dveře na toaletu už budou navždy jasně označeny. Cobra ZADLABACÍ ZÁMEK WC NA POSUVNÉ DVEŘE. Ukázalo se napříkla že označení toalet v newyorských klubech z 30. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Cedule na dveře 105x297mm. Dveřní cedulky a info tabulky.


Označení wc na dveře

Litinová cedulka GENTS. Označení WC dveří - Dámy a Páni. Máme piktogramy v nerezovém, bronzovém a niklovém provedení. Vytvořeno na Eshop-rychle. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.


Jsou vhodné na označení dveří , aut, na stěny místností apod. Plechová cedulka na dveře Toilet. Cena 14Kč bez DPH 12Kč. Dřevěná cedule na dveře – tabulka WC Páni. Ze zadní strany je oboustranná lepenka k přilepení na dveře (dobře drží).


Označení wc na dveře

Na destičce 100x60mm imitace broušená mosaz je PIKTOGRAM WC v plastickém. Určeno k použití především v interiéru. V nabídce najdete keramické cedulky na dveře koupelny, wc , kuchyně, dětského pokoje, ale i dalších pokojů. Můžete si nechat vyrobit cedulku na dveře pro jakoukoli jinou místnost: garáž, trucovnu, šicí pokoj. Informační cedule, tabulky a samolepící folie s popisy místností na dveře.


Samolepící materiál pro rychlé a kvalitní značení. Subkategorie Tabulky pro označení toalety, WC Fir. Máme pro Vás piktogramy jak nalepovací, tak na pevnou instalaci. Piktogramy na dveře pro označení speciálních a provozních místností. Najdete u nás kromě fasádních a orientačních číslic také typické a známé piktogramy, jako je označení WC , Dámy, Páni, Kuřácký prostor, Invalidé, zákazové piktogramy.


Na dveře nebo na viditelném místě při vstupu. Vyrobit se dají v různých barevných variantách, s rámečkem i bez ohraničení. Samolepka na dveře WC siluety v Brně, samolepka na WC. Originální samolepka na dveře WC siluety dle vašeho vlastního výběru.


Buďte kreativní a nechte si vytvořit originální samolepku na auto s veselým vzorem a textem libovolného písma, a také velikosti dle vlastního požadavku. Bytové označení na dveře koupelen a WC. Vyrábíme je v barvách - bílá a mramor. Ušetříme vám čas i starosti – kování na dveře si snadno objednáte z pohodlí. Materiál: bříza, olše, javor.


Na zadní straně oboustranná samolepka, doporučujeme přilepit kvalitním. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky