úterý 28. dubna 2020

Zažehlovací páska

U těžších látek můžete použít dva proužky vedle sebe. Není vhodné pro látky s nízkou teplotou žehlení. Zažehlovací páska online u Cellbes! Jednoduše přiložíte na rub látky pavučinku a přežehlíte.


Poté odstraníte papír, přiložíte další látku a opět přižehlíte. Páska se přižehluje se při teplotě 160°C, doporučujeme to nejdříve vyzkoušet na malém. Laminohrany s nánosem tavného lepidla. U nás najdete potřeby pro šití, jež vám pomohou vytvořit něco jedinečného a krásného, čím si ozdobíte domov.


Nabízíme základní věci jako jehly a nitě, ale i další potřeby. Ve videu uvidíte, jak se správně ustřihnout výztuhu a jak jí správně podžehlit látku, např. Více návodů a inspirací najdete na webu Prošikulk.


Zažehlovací páska

Oboustranně zažehlovací rouno v jednom pracovním kroku odpadá zdlouhavé stehování, ideální pro patchwork, tašky, vesty, bytové dekorace. Vhodné pro lehké až středdně těžké materiály. Zaškrtnutím dobrovolně souhlasíte se zasíláním speciálních novinek s nabídkou produktů, služeb a nabídek třetích osob (včetně obchodních sdělení elektronickými prostředky) dle podmínek Ochrany osobních údajů, kde jsou rovněž uvedeny veškeré informace o zpracování, informace o profilování a Vaše práva. Materiál: lamino, ABS hrana a nažehlovací hrana v dřevodezénu, MDF Pouze v tomto provedení.


Reflexní nažehlovací páska - 50mm. Pokud nemáte zažehlovací pásku, můžete použít třeba textilní lepidlo nebo jiné podobné produkty s omezenou trvanlivostí. Pozor, vydrží většinou jen jedno nebo dvě praní. Páska by měla být pokud možno nalepená rovně, okolo obou lemů nohavic. Používá se hlavně v outdoorové výrobě, kde je zapotřebí v sešívaných spojích zamezit průniku vody.


Zažehlovací páska

Jsme Vám k dispozici od pondělí do pátku v čase 9-130h. Bytový Kobercová páska – Jen u nás Kobercová páska a další potřeby pro kutily. Do hodnocení prosím pište informace, které jsou užitečné zejména pro ostatní zákazníky. Kromě komentářů týkajících se přímo vlastností produktu, ke kterému hodnocení píšete, můžete inspirovat ostatní a uvést k čemu jste produkt použili a jak zpětně hodnotíte Vaši volbu. Stolová deska lamino, nohy dřevo masiv, hranová páska ABS.


Katalog stránek na tému nábytek. Je vhodná na začišťování lemů a úpravy délek u oděvů. Sám si maloval nábytek, Obr. Hlucký kronikář Jan Dufka.


Zažehlovací páska

Esposa ZAŽEHLOVACÍ PÁSKA A mnoho dalších výrobků Nyní u XXXLutz online! Bezpečný nákup - provozujeme e-shop let. Možnost vrácení zboží do dnů. V našem obchodě naleznete.


Fixační zažehlovací pavučinka je skvělý pomocník při začišťování lemů a úpravy délek u oděvů. Přižehluje se při teplotě 160°C, doporučujeme to nejdříve vyzkoušet na malém kousku látky. Pomocí efektní řasící pásky můžete dokonce na záclonách vytvářet speciální záhyby.


Velmi pěkné řasení získají záclony díky správné tužkové řasící pásce, ať už s jednou, dvěma nebo více kapsami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky