úterý 14. dubna 2020

Romotop prodejce

Romotop prodejce

ROMOTOP fireplace inserts offer customers high-quality workmanship and modern design. The wide portfolio of products (convection, accumulation, hot-water fireplace inserts) will meet the needs of standard as well as low-energy houses. A wide range of models and different tile variations ensure all your requirements are met. This website is using cookie files for provision of services, personalization of advertising and for analysing of visit rate. By using this site you agree to our use of cookies.


Romotop prodejce

Krbové vložky HEAT rovné s výsuvnými dvířky. Pro milovníky výrazného a jednoznačného designu jsou zde připravena krbová kamna RIANO. Liniový tvar kamen nerozptyluje a neodvádí pozornost od širokého ohniště v jejich centru. Romotop Riano keramika krbová kamna.


Ve standardním provedení se RIANO dodává v černém nástřiku korpusu a stříbrných dvířek. Akumulační schopnost keramiky je známá po staletí. Velkoplošné formáty keramiky a barvy glazur reagují na aktuální trendy v interiérové architektuře. Keramický obklad je neporézní a praktický na údržbu. Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru.


Vysoká účinnost a ekologie spalování je garantována více než léty zkušeností a silným. Rádi poradíme a budeme plně k dispozici v průběhu celé stavby. Poskytneme veškeré informace potřebné k t. Akce platí pouze do vyprodání zásob! Malá krbová kamna rustikálního vzhledu s výkonem, který Vám zabezpečí tu pravou tepelnou pohodu. ROMOTOP patří mezi evropské lídry ve výrobě krbových kamen a vložek.


Jsme certifikovaný prodejce s nejnižší cenou na trhu. Pro více informací o akčních slevách nebo pro pomoc s výběrem nás kontaktujte. Jako jedni z mála nabízíme kromě prodeje krbových kamen rovněž jejich dopravu, ustavení, montáž a dopojení do komína přímo na místě.


Romotop prodejce

Zastupujeme pouze kvalitní, ověřené značky. Společnost ROMOTOP spol. R a SR prostřednictvím autorizovaných prodejců, kteří s naší společností uzavřeli smlouvu o podmínkách prodeje a distribuce.


Tato kamna jsou vyrobena z ocele s možností uložení dřeva. Vítáme Vás na webových stránkách společnosti EVOSTYLE s. La Nordica-Extraflame v České republice. Nabízíme Vám záruku, servis a odborné poradenství. AUTORIZOVANÝ prodejce značky ROMOTOP. Naši autorizovaní monzážníci, technici naistalovali již desítky těchto kamen.


Zástavbový rozměr je 6x 4mm. Krbová vložka ROMOTOP HEAT T 3G 70. Prostorově nenáročná kompaktní kamna s čistými proporcemi, celoskleněnými dvířky a obkladem z přírodního kamene. Pozitivem těchto elegantních kamen je designově potištěné sklo a také ovládací prvky kamen. Prodejce zahradní techniky a bazénů s prodejnami po celé ČR.


V sortimentu máme sekačky, pily, křovinořezy, traktory, sněhové frézy, bazény, zahradní nábytek a mnoho dalších výrobků pro Vaši zahradu. Krbova kamna COM - prodáváme a instalujeme krbová kamna, kachlová kamna, peletová a litinová kamna a krbové vložky. Fórum, eshop, instalace kamen. V září a listopadu prodej kamen na splátky BEZ navýšení!


Romotop prodejce

Najděte nejbližšího prodejce Než se rozhodnete pro zakoupení kamen či krbové vložky Jøtul, vyberte si ve svém kraji autorizovaného prodejce , který Vám rád s výběrem poradí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky