pátek 10. dubna 2020

Zádová opěrka do auta

Bederní opěrky zad mají své uplatnění při dlouhodobém sezení u počítače či cestě autem. Poskytuji dostatečnou ergonomickou podporu bederní oblasti a tím ulevují od bolesti páteře. Samostatné opěrky zad lze upevnit na libovolnou kancelářskou židli či sedačku.


V naší nabídce najdete velmi kvalitní opěrky zad o značek Fellowes či Humanscale. Tím, že je opěrka skladná a lehce nafouknutelná, přináší široké použití a vynikající komfort.

Podhlavník neboli opěrka hlavy, zajišťuje příjemnou oporu hlavě, krku a krční páteři. Pokud trpíte chronickými bolestmi těchto oblastí, určitě byste měli o koupi opěrky hlavy uvažovat. Perfektně se hodí i jako prevence před podobnými bolestmi a onemocněními. Autotherapia ergonomická zádová opěrka do auta S ergonomickou zádovou opěrou AUTOTHERAPIA už se nikdy nebudete muset na sedadle v autě či na kancelářské židli kroutit a ničit si záda.


Podporu správné polohy zad zajišťují dvě na sobě nezávislé přifukovací zóny. První vodorovná část podepírá bederní část zad. Bederní opěrka najde uplatnění při dlouhodobém sezení v kanceláři, domácnosti nebo v automobilu.

Je vyrobena z vysoce kvalitní paměťové pěny s prodyšnou látkou a přijemnou na omak. Ortopedická bederní opěrka do auta nebo kanceláře s paměťové pěny od německé firmy Walser. Vhodná do bederní části zad.


Zádová opěrka vhodná do auta. Pružný popruh na uchycení. Zdravotnické potřeby a zdravotní pomůcky Polámaný mraveneček nabízíme glukometry, alkoholtestery, tlakoměry, digitální teploměry, invalidní vozíky a stahovací punčochy, vycházkové hole, berle, masážní přístroje, polohovací postele, osobní váhy, ortézy, bandáže, tlakoměry.


Pomáhá redukovat napětí v zádech a udržuje přirozené zakřivení v dolní části zad. Součástí opěrky je speciální podpěra bederních zad vyrobena z paměťové pěny, s možnost nastavení výšky pro. Jejich účelem je předcházet zdravotním problémům s páteří a nepříjemným bolestem zad při dlouhodobé sedavé práci. Opěrka zádová Professional Series. Zajistí podepření páteře pro správné a pohodlné sezení.


Vyrobená je z prodyšné síťoviny s ant. Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR. Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře!


Imitace kůže, opěrka účinně brání bolesti zad při dlouhém sezení, možnost použití ve všech typech vozidel, v kanceláři apod.

Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Tato zádová opěrka redukuje napětí v zádech, zabezpečuje jejich správné držení při sezení a podporuje páteř v přirozené poloze. Vynikající při jízdě autem. Odstraňuje únavu a nepříjemnou bolest v oblasti beder.


K výběru máte loketní opěrky z plastu, chromu, dřeva a carbonu. Prodám Montruee bederní opěrka je speciálně vyvinuta pro podporu bederní páteře v automobilových sedačkách. Zmírňuje bolest v zádech. Loketní opěrka vyrobená originál pro Ford Focus I. Konstrukce lehátka obsahuje molitanová zádová opěrka do postele jednoduchými moderními tvary s pružinovým jádrem v sedáku. Triton zádová opěrka na židli a do auta typ C. Držák do auta na opěrku hlavy COMPASS HOOK Praktický držák k zavěšení na opěrku hlavy předních sedadel automobilu.


Je vybaven dvěma háky, na které lze zavěsit např. Díky robustní konstrukci těla držáku je možné zavěsit zavazadla až do hmotnosti kg. Kapsář je ideální pro uložení věcí při cestování autem. Může se upevnit na zadní stranu předních sedadel, nebo mezi přední sedadla.


Kapsář má spoustu kapes na drobnosti, kapsu na láhev na pití, kapsu na kapesníčky nebo hračku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky