pondělí 20. dubna 2020

Valeo clim pur návod

Ako postupovať pri čistení klimatizácie. Get without the ads. Valeo Clim Pur AC Treatment PartInfo1. Unsubscribe from PartInfo1? Demontujte mřížku nasávání vzduchu pod předním oknem.


Clim Pur je určen pro všechny typy chladících systémů – auta, autobusy i nákladní vozy. Univerzální návod na použití je obsahem každého balení. Ten však musí být používán dle specifikací jednotlivých výrobců vozidel – přítomnost a typ filtru, jeho umístění, počet vývodů ventilátoru, atd. Návod na vyrobenie vlastného rúška nájdete tu.


Zvládnite všetko s prehľadom na našej špeciálnej stránke Pre krízové obdobie sme vytvorili špeciálnu stránku, na ktorej nájdete užitočné tipy na produkty, ktoré by sa vám doma pri karanténe mohli hodiť. CLIM PUR je určený pro přímé čištění výparníku klimatizace. V systémoch klimátizácie,. Formula active for months minimum.


Jedno vysoko koncentrované 1ml balenie vystačí na jedno čistenie. V balení je návod , je nutné vyhledat sací otvor ventilátoru klimatizace. Má preventivní antikorozní účinek a značně snižuje riziko úniku chladiva z chladícího systému. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


To vyvoláva nepríjemný zápach, spôsobuje alergické reakcie (kýchanie, nádchu) a koróziu výparníka. Improve the air inside your vehicle’ Clim Filter:prevents external harmful. The main goal here is to.


Pur and Clim SprayTM equipment provide a clean, fresh and odourless air supply. Gaskets, cap kit, valve kits etc. Refrigerant oil, injection kit etc. Vlhké prostředí uvnitř klimatizačních systémů podporuje tvorbu mikroorganizmů, které mohou způsobit nepříjemný zápach a vyvolat příznaky podobné chřipce.


Výsledkom je svieži a zdravý vzduchu vo vašom vozidle. Otvorte kapotu a demontujte kryciu mriežku vstupu prívodu vzduchu umiestnenú pod spodným okrajom predného. Do you or the passengers of your car suffer from asthma?


Bacteria and mould grow. Pick the right oil for the right engine. Vyberte kabínový filter - postupujte podľa technickej príručky vozidla 3. Clim Pur má silný antibakteriální účinek, čistí a dezinfikuje celý klimatizační systém a předchází vzniku nových mikroorganismů.


Pri čistení majte klimatizáciu vypnutú. Nastavte ventilátor na studený vzduch. Sprej VALEO Clim Pur Spray.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky