pátek 10. dubna 2020

Zasobnik vody drazice

Ohřívače a zásobníky teplé vody z Dražic. Na počátku byla jednoduchá myšlenka – vyrobit ten nejúspornější a nejméně poruchový ohřívač vody - nejlepší bojler. Každým rokem si myslíme, že jsme dosáhli cíle.


Zasobnik vody drazice

A přesto každým dalším rokem vyrábíme dokonalejší ohřívače vody (bojlery), akumulační nádrže. Podrobnosti Zveřejněno: 19. Srdečně vás zveme na výstaviště PVA EXPO Praha v Letňanech. Příslušenství - bojlery Dražice. Vyberte si pomocný ohřev.


Tato doména je provozována společností Družstevní závody. OSOBNÍ ÚDAJE SHROMAŽĎOVANÉ NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH 1. Vodorovný ohřívač vody se používá většinou tam, kde není. Ohrievače a zásobníky teplej vody , a bojlery Dražice Výrobky DZ Dražice vynikajú dlhou životnosťou, vysokým štandardom izolačných materiálov a kvalitou celkového spracovania. Pri prepojení oboch výmenníkov do série možno získať zdroj TÚV s výkonom až – kW. Elektrické ohřívače využívají jako jediný zdroj k ohřevu vody elektrickou energii.


Vlajkovou lodí a nejúspornějším modelem je ohřívač OKHE SMART s inteligentním režimem a možností ovládáním mobilní aplikací. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. V Elektrický zásobníkový ohrievač vody s objemom 1litrov s keramickým ohrievacím telesom, poistkou proti prehriatiu a možnosťou zvislej inštalácie v blízkosti odberných miest. KONTAKTY Družstevné závody Dražice-strojírna s. OKC NTR je zásobník vody s jedním výměníkem. Ohřev vody lze realizovat třemi způsoby: solárním systémem, kotlem ústředního vytápění v horním výměníku a. Kombinované ohrievače a zásobníky vody so smaltovanou oceľovou nádobou a pevne vstavaným výmenníkom sú dostupné ako závesné (na stenu, vodorovne aj zvisle) a stacionárne (na postavenie na zem) a to v objemoch až 2litrov.


V Bezpečný a spoľahlivý – taký je tento zvislý, kombinovaný ohrievač s výmenníkom, ktorý vo vašej domácnosti zaistí dostatok teplej vody kedykoľvek budete potrebovať. Technický list na stiahnutie Použitie : Nepriamoohrevný zásobník TUV s dvomi výmeníkmi Zásobovanie teplou úžitkovou vodou rodinných domov, prevádzok, obytných budov Ohrev vody z kotla, krbu a ďalších zdrojov v kombinácii so solárnym systémom Vhodný pre celoročný ohrev TUV z kotla UK a solárnych kolektorov Možnosť zabudovania závitovej elektrickej špirály Nízke. Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu stodvacetipěti litrů s keramickým topným tělesem, pojistkou proti přehřátí a možností svislé instalace v blízkosti odběrných míst. Technický list ke stažení Použití: Nepřímotopný zásobník TUV se dvěma výměníky Zásobování teplou užitkovou vodou rodinných domů, provozoven, obytných budov Ohřev vody z kotle, krbu a dalších zdrojů v kombinaci se solárním systémem Vhodný pro celoroční ohřev TUV z kotle UK a solárních kolektorů Možnost zabudování závitové elektrické spirály Nízké.


Zasobnik vody drazice

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Výrobná rada spoločnosti DZ Dražice, zahrňujúca viac ako 3typov a modifikácií ohrievačov vody , je výsledkom našej dlhoročnej snahy vyhovieť náročným prianiam zákazníkov. Výrobce ohřívačů vody a bojlerů DZ Dražice. Antikorozní vrstva nepodléhá důlkové korozi v prostředí tvrdé a chlorované vody.


Stacionární zásobník teplé vody s jedním výměníkem vhodný k různým zdrojům tepla. Příprava teplé vody je nedílnou součástí jakékoli aplikace, ať už se jedná o rodinný či bytový dům, ale také technologické provozy či kanceláře. Vždy je nutné, aby zásobníkový ohřívač splňoval ta nejpřísnější kritéria z hlediska kvality, životnosti a dodávky teplé vody v dostatečném množství. Bojlery, kombinovaný bojler, zásobník na vodu, DZD Dražice, HUCH. Zásobník teplé vody 400- stacionární.


Zasobnik vody drazice

Je určený na akumulačný ohrev úžitkovej vody elektrickou energiou. Používa sa zavesený na stene v zvislej polohe. Ovláda sa termostatom, na ktorom je možné nastaviť teplotu v rozsahu až °C.


Ohrev vody zabezpečuje ohrievacie teleso, ktoré je istené bezpečnostným termostatom a je umiestnené vo vnútri nádoby. Bojlery DRAŽICE, TATRAMAT elektrické i kombinované nejlevněji jen u nás. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky