úterý 28. dubna 2020

Sběrač dešťové vody

Díky sběrači dešťové vody ušetříte cennou vodu z vodovodu a. Pracuje na principu spojených nádob, a tak pokud hladina vody v nádobě dosáhne plné výšky, přestane se plnit a voda odtéká dál okapovým svodem. Přiloženým vykružovacím nástavcem se do okapu vyvrtá vhodný otvor a sběrač se pouze vsadí. Přebytečná voda a hrubé.


Disponuje štíhlou konstrukcí. Otočné tělo pro flexibilní umístění. Určeno pro plnění nádrže na dešťovou vodu a zabránění jejímu přeplnění.


Okapový filtr a sběrač dešťové vody je jedna a ta samá věc. Když přemýšlíte nad tím, čím zalévat zahrádku a nechcete používat vodu z vodovodu a máte tu možnost zachytávat vodu ze střechy, je to ideální řešení. Víte přece, jak to chodí každý rok. Prší u nás čím dál tím víc skoro vůbec a vytahovat spadané listí ze sudu je fakt otrava. Výhodná nabídka vybavení pro hospodaření s dešťovou vodou.


Sběrač dešťové vody

Svodová roura musí mít velikost DN až DN 100. Uvnitř sběrače se nachází sítko, zachycené nečistoty jsou odplavovány zpět do svodu. Podzemní akumulační nádrže, čerpací technika, vsakovací moduly, filtrace a příslušenství. Spolehlivě filtruje nečistoty z dešťové vody. Nečistoty jsou zachytávány ve vyjímatelném koši.


Sběrač umožňuje přepnutí. Filtrací dešťové vody ještě před akumulací v nádrží dosáhnete její vyšší kvality a delší životnosti. Srážky stékající přímo do nádrže ji totiž postupně zanášejí biologickými nečistotami (jehličí, listí, mech).


Sběrač dešťové vody

Ty v nádrží zahnívají, zkracují. Vhodné pro svody 6 a 1mm, jedná se o nejoblíbenější velikosti používané ve stavebnictví. Lze jej snadno přepnout mezi letním a zimním režimem.


V zimním režimu nepřivádí vodu do nádrže, všechna protéká okapem pryč. Eshop s kvalitními výrobky na zpracování a využívání dešťové vody na Vašem pozemku. S ohledem na velké množství objednávek,e-mailových dotazů a telefonátů, může docházet menšímu prodlení v doručení objednávek, stejně tak ke zpoždění reakcí na Vaše dotazy. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Sběrač dešťové vody

V naší nabídce naleznete celou řadu. Výklopný pozinkový odvaděč dešťové vody pro okapové svody průměru 1mm zachytává vodu z roury přímo do nádrže. Lapač se snadno otevře přímo do sudu pomocí výklopky, která slouží k zachytávání vody protékající svodem. Hlavní funkce: - určeno pro svody DN 7 8 1mm - vnitřní filtr zabraňuje. Některé výrobky současně sbírají a filtrují vodu z dešťových svodů (okapů).


Koupila jsem si sběrač dešťové vody s hadicovým vývodem, řemeslník to schválil (i změřil) a tak jsem zakoupila ještě jeden. No a když jsem řemeslníka - odborníka dostala konečně k nám, zjistil, že má menší průměr než potřebuju. Následně jsem zjistila, že na ten náš (1mm) se ani takový rozmer nedělá. Dodatečná montáž sběrače dešťové vody do stávajícího odvodnění je velmi jednoduchá.


Sběrač dešťové vody

Vyříznutím částí svodu o průměru 1mm o délce cca 3mm se sběrač snadno nasadí na stávající kruhový svod ve výšce, ve které potřebujeme mít maximální výšku hladiny vody ve sběrné nádobě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky