čtvrtek 9. dubna 2020

Samoodečet vodoměru

Samoodečet vodoměru

Samoodečet vodoměru je též možné nahlásit k 1. Chcete si kontrolovat spotřebu vody? Nezastihl vás doma odečítač vodoměru ? Poradíme vám, jak přečíst údaje na vodoměru. U samoodečtu vodoměru platí pravidlo, že v dalším odečtovém období následujícím po samoodečtu, musí být proveden řádný odečet naším pracovníkem. Není tedy možné provádět samoodečet ve dvou po sobě jdoucích odečítacích obdobích.


Samoodečet vodoměru

Vyplňte prosím všechna políčka. Poté je nutné řádný odečet pověřenou osobou. Pro odeslání stavu vodoměru prosím použijte náš kontaktní formulář. Do pole ZPRÁVA napište: stav vodoměru , datum odečtu, případně číslo vodoměru. Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním zaslaných osobních údajů pro potřeby evidence.


Aby mohl být stav vodoměru přiřazen odběrnému místu a odečet tak mohl být platný, je nutné vyplnit všechny položky formuláře elektronického odečtu vodoměru. Stav vodoměru je možné nahlásit osobně návštěvou na obecním uřadu u paní Věry Seidlové, telefonicky na tel. Pozorně vyplňte stav vodoměru a kontaktní údaje. Odeslané údaje mohou být vyžádány opakovaně, také můžeme požadovat fyzickou kontrolu vodoměru.


Samoodečet vodoměru

Pokud vás odečítač při řádném odečtu opakovaně nezastihne v místě odběru, nebo si s vámi nesjedná individuální termín odečtu, zanechá Vám ve schránce odečtový lístek na samoodečet , který do dnů odešlete zpět na uvedenou adresu společnosti AQUA SERVIS, a. Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Vážení občané, z důvodu opatření proti šíření koronaviru je až do odvolání kancelář DKM Moravia pro veřejnost uzavřena. SAMOODEČET K NAHLÁŠENÍ STAVU VODOMĚRU MŮŽETE VYUŽÍT ONLINE FORMULÁŘ.


Nahlášení stavu vodoměru. Online formulář můžete využít pro nahlášení stavu vašeho vodoměru. Tento formulář slouží k nahlašování náměrů indikátorů při odečtech uživatelem. Prosím věnujte zvýšenou pozornost vyplňovaným údajům. Po doručení zkontrolujte správnost odeslaných údajů.


Samoodečet vodoměru

I přes nepříznivou situaci spojenou s pandemií COVID oznamují Pražské vodovody a kanalizace svým odběratelům, že zajišťují bezpečné a plynulé dodávky pitné vody ve standardní kvalitě a není třeba mít jakékoli obavy. Hlášení o stavu vodoměru. Odečet vodoměru můžete provést sami a zaslat nám jej přes formulář. Zvolte si, prosíme, v seznamu níže obec, které se samoodečet týká.


Pak už stačí jen kliknout a vyplnit požadované údaje. Vodovody a kanalizace Týnec s. Formulář pro samoodečet. Vážení odběratelé, pokud Vás odečítač vodoměrů nezastihl doma a nemohl provést odečet vodoměrů, zanechal ve Vaší poštovní schránce žádost o nahlášení stavu vodoměru.


VOS Jičín žádá zákazníky, aby si provedli sami odečet vodoměru a jeho stav nahlásili do sídla společnosti do 4. Chci provést samoodečet vody. Pokud Vás odečítač vodoměrů nezastihl doma a nemohl provést odečet vodoměru , zanechal ve Vaší poštovní schránce žádost o nahlášení stavu vodoměru. Pracovnice firmy VaK MB a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky