pátek 24. dubna 2020

Výroba a prodej dřevěných briket

Výroba a prodej dřevěných briket

Naše výrobky jsou vyrobeny z čisté dřevní hmoty s minimálním obsahem kůry. Výrobky neobsahují žádné umělé materiály z dřevovýroby – MDF, lamino apod. Dřevěné brikety jsou dlouhodobě perspektivní, kvalitní a ekologický výrobek. Je dobře prodejný na trzích EU, kam firma od prvních let výroby exportuje. Výroba dřevěných briket ve firmě Jihobrik.


Tyto dřevní zbytky z pilařských provozů jsou přitom odpadním materiálem při zpracování dřeva, což je také důvo proč můžeme velmi výhřevné dřevěné brikety sehnat na trhu za velmi příznivé ceny. Ekologické palivo, vysoká výhřevnost, nízké emise, minimální odpad. CENA EKO BRIKET Z TVRDÉHO DŘE. Zahájena výprodejová akce.


Prodej a výroba briket a uhlí vysočina. Založit novou webovou stránku nebo e-shopChci nový web. Striešky,sedáky,hojdačky. Krajčírska dielňa Veselá,hojdačky Ši.


Výroba a prodej dřevěných briket

Vyrábíme vysoce výhřevné dřevěné brikety z kvalitní lisované piliny. Celá výroba probíhá na dvou českých technologických linkách. Piliny jsou nejdříve zbaveny větších částí, tak aby do výrobního procesu vstupovaly jen velmi jemné čisté piliny. Dále jsou piliny vysušeny a potom za velmi vysokého tlaku 4atm mechanicky, bez jakéhokoliv pojiva slisovány v. Jak vyrábíme dřevěné brikety? Mají vynikající vysokou výhřevnost a dlouhou dobu hoření.


K výrobě dřevěných briket používáme briketovací lis BrikStar MAGNUM 3od českého výrobce. Vyrábíme pilinové válcové brikety s dírou uprostře nebo bez díry, z čistých pilin bez pojidel a příměsí. Tento typ brikety dosahuje nejlepších parametrů briket vyráběných v Evropě. Zabýváme se prodejem dřevěných briket a pelet. My jsme pak měli buď na vlečce hromadu sečky, které se moc nepodobaly briketám anebo jsme museli lis zastavit, ve směšovači všechno vybrat, odecpat a rozjet znovu.


Ale dalo se to pohlídat. Tož tak asi vypadá profi výroba krmných briket s pojivem melasy. Zůstanou jen krásně žhnoucí kousky dřevěných briket a topné zařízení je správně rozehřáto. Rozhrňte rozžhavené kousky rovnoměrně po celé ploše topeniště a úplně uzavřete přívod vzduchu.


Podle velikosti topeniště naskládejte do žhavého základu 3-dřevěných briket. Složení briket bylo vyvinuto ve Vědeckotechnickém parku Dobříš ve spolupráci s vysokými školami za účelem dosažení nízkých emisí ze spalování briket (minimální obsah síry) při zachování vysoké výhřevnosti a dlouhé doby hoření brikety z odpadního dřeva, které by jinak skončilo nevyužito. Pelety a brikety Dlouhá Brtnice nabízí prodej dřevěných , uhelných, slunečnicových briket a pelet. Brikety začnou hořet plamenem.


Výroba a prodej dřevěných briket

Vhodné do všech typů kamen, krbů a kotlů na tuhá paliva. Jednou z činností naší firmy Rulf Nová Paka Karel Rulf je výroba a prodej dřevěných briket. Výhody dřevěných ekologických. Hlavní princip výroby dřevěných briket spočívá v přetvoření odpadní dřevní hmoty o velkém objemu, velké vlhkosti a malé výhřevnosti do nové ušlechtilé formy paliva, které je levné, ekologicky čisté, zabírá minimální skladovací prostor a má vysokou výhřevnost - dřevěné brikety.


Nabízíme bukové brikety o průměru cm. Nově také bukové brikety typu RUF - BUS. Používáme kvalitní dřevnou štěpku.


Technologie naší výroby umožňuje vyrábět brikety za vysokého tlaku bez použití přísad a pojiv. Výsledné brikety jsou proto ekologickým výrobkem s vysokou výhřevností. Jsme česká firma Nobility Clean s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky