středa 14. dubna 2021

Zpětná klapka na wc

Jelikož zrovna koupelnu rekonstruujeme, chtěla jsem se zeptat, zda existuje nějaká klapka , která by dovolila je průchod ven, nikoliv zpátky do bytu, jež by se dala namontovat přímo k vývodu odpadu wc. Kanalizační zpětné klapky. Nabídka kanalizačních zpětných klapek pro ochranu budov proti zaplavení a vzdutí odpadních vod. Klapky mají možnost ruční aretace. Záleží na provedení kanalizace a použitém materiálu, tedy z čeho jsou vyrobené kanalizační trubky.


Na kolik mě taková instalace přijde, alespoň orientačně?

Zpětná klapka stojí pro rodinný domek okolo 7. Ale to je cena bez práce, jen za materiál. Nikdo vám dopředu neřekne, kolik to bude stát přesně ve. Její instalace zabrání zpětnému tahu vašeho ventilátoru. Vybírejte z naší kompletní nabídky příslušenství pro ventilátory, které zahrnuje klapky pro.


Zamezuje zpětnému proudění přes vodoměry, a tím i nepřesnému měření spotřeby. Instalace zpětných klapek je důležitá hlavně v domech s rozvodem studené a teplé vody. Kvalitní zpětná klapka do digestoře se uplatní zejména u digestoří, které mají odsávání do vnějšího prostoru. Klapka na wc potrubi 4produkt ů.

Těsné klapky KPK zamezují průniku pachů do bytu z digestoří sousedů. Kruhová zpětná klapka s pružnou membránou se používá se k zamezení zpětného tahu v potrubí. Extra těsná klapka ochrání vaší domacnost před nežádoucím pachem z potrubí.


Příklady použití: Dokonale oddělí společný rozvod potrubí pro koupelnu a WC. Zamezuje totiž zpětnému proudění přes vodoměry, a tím i nepřesnému měření spotřeby. V nich je totiž nebezpečí zpětného toku větší. Malé axiální ventilátory HEF jsou vhodné pro krátké vzduchovody s nízkou tlakovou ztrátou nebo k odvětrání přímo přes stěnu.


Kvalitní celo-mosazná vodorovná zpětná klapka se používá jako armatura pro vodorovnou instalaci na studenou a teplou vodu. Je vyrobena s vnitřním závitem dle evropských standardů ISO 2s těsnění EPDM. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. A může mi někdo vysvětlit, k čemu slouží ta zpětná klapka asi metr od čerpadla? Pokud je zpětná klapka ve studni (údajně jí tam má každá vodárna), tak přece už ta nepustí vodu zpátky do studně a tím pádem je ta zpětná klapka na obrázku k ničemu - jsou na jednom potrubí. Kruhová těsná zpětná klapka RSKT se používá k zamezení zpětného proudění vzduchu.


Těsnost klapky zajišťuje vnitřní gumové těsnění, které zároveň přispívá ke snížení hlučnosti. Doporučuje se instalovat do horizontálních rozvodů. Pachutěsná zpětná klapka KPK, vzduchotěsná zpětná klapka KZK, KZK-S se síťkou proti hmyzu a KZK-U s usměrňovačem vzduchu, určené pro montáž do potrubí.


Je vybavena jednou nerezovou klapkou.

Snižuje riziko proniknutí hlodavci do bytu skrz kanalizační trubky. Její výhodou je možnost ruční aretace. Zpětné klapky by měly být použity pro dešťové a. Běžně se stává, že nájemníci bytů instalují do kuchyní výkonné digestoře s odvodem par do společné šachty, kam ústí odvětrávací potrubí jejich sousedů.


Průměr zpětné klapky je 1mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky