úterý 6. dubna 2021

Zateplení domu zelená úsporám

Zateplení domu zelená úsporám

Nová zelená úsporám pomůže české ekonomice po koronakrizi. Půl milionu na zateplení či stavbu domu ? Program Ministerstva životního prostředí administrovaný Státním fondem životního prostředí ČR. Dotační bonus za kombinaci s kotlíkovou dotací. Příspěvek lze využít například na výměnu oken, dveří či zateplení fasády.


Zateplení domu zelená úsporám

Platíte až po schválení. Zajišťujeme energetické audity a provádíme zateplení domu nebo střechy či jiné zednické práce. Mohu čerpat dotaci pouze na samotné zateplení domu ? Ano, podmínkou pro získání nejvyšší dotace je ale instalace nuceného větrání s rekuperací tepla. MÁM NÁROK NA DOTACI NA ZATEPLENÍ A REKOSTRUKCI DOMU ? Zavolejte či napište našim specialistům a my Vám poradíme, zda máte na dotac. Podpořte svoji investici do zateplení svého domu a výměny oken významnou finanční částkou od SFŽP.


Nepropásněte jednu z mála možností, kdy stát vám finanční prostředky dává, zhodnoťte nemovitost a šetřete nemalé prostředky za vytápění. S dotacemi na zateplení rodinných a bytových domů máme zkušenosti od r. A to po celé ČR a ve většině případů zcela ZDARMA. Předběžná konzultace je též poskytována bezplatně.


NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM - rodinné a bytové domyKvalitní zateplení domu může znamenat nemalou počáteční investici, která se ale brzy vrátí zpět v podobě snížení tepelných ztrát a dosažení až úspory nákladů na vytápění. V programu bude podporováno například komplexní zateplování rodinných a bytových domů a veřejných budov (školy, školky, domovy seniorů aj.). Sdružení Ekowatt proto doporučuje nevýhodnější tloušťku izolace pro bytové domy. Využijte formulář níže a zjistěte výši příspěvku, kterou lze čerpat na zateplení vašeho rodinného domu. Rádi vám pomůžeme s vyřízením žádosti.


Zajímavé téma,taky hledám a čtu jestli bychom neměli na dotace taky nárok. Dotace na nové kotle a solární kolektory. Výstavba rodinné domu , RD č. Máte v plánu investovat do zateplení , stejně jako třeba do koupě solárních kolektorů, nebo uvažujete o dalších investicích, které sníží vaše náklady na vytápění? Pokud je tomu tak, můžete využít dotace.


Zateplení domu zelená úsporám

Nejenom, že díky tomu snížíte samotnou investici, ale ta se vám také. V rámci programu lze žádat o dotaci na zateplení obvodových stěn, výměnu oken, zateplení půdy či střechy, zateplení podlahy atd. Dotaci lze získat i při rekonstrukci, kdy se například část domu přistavuje, dělá se vestavba.


Po změnách nemusíte složitě pátrat. Pro koho jsou dotace určeny? Jaké jsou podmínky, které musí. Víme, že revitalizace bytového domu i jeho zateplení jsou finančně náročné a návratnost investice trvá i více než deset let. Na celkové zateplení rodinného domku či bytového domu se dá získat.


Zateplení domu zelená úsporám

To nejdůležitější o Nové zelené úsporám 3. V rámci zjednodušení se u zateplení nebo výměny oken dotace počítá. Zelená úsporám mohou požádat vlastníci rodinných a bytových domů a ti, kteří si nový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky