pátek 2. dubna 2021

Zahradní čerpadlo na vodu

Nejpohodlnější způsob jak využít dešťovou vodu ze sudu Proměňte svůj domov v zahradní ráj. Hledáte inteligentní a výkonné čerpadlo na vodu s působivým dosahem a dlouhou. Výkonná a tichá zahradní čerpadla jsou schopna čerpat vodu až z hloubky metrů.


Povrchové čerpadlo se samonasávací schopností a dobrým výkonem umožňuje široké spektrum využití doma i na zahradě. Dále vám čerpadlo na zahradu umožní snadné zalévání a zavlažování vaší zahrady. Ponorná zahradní čerpadla na vodu nacházejí uplatnění zejména jako čerpadla pro zelévání.


Proto v nabídce najdete mimo jiné oblíbené automatické vodárny, které jsou díky integrovanému průtokovému spínači a automatickému hlídání hladiny ideální pro čerpání vody ze sudu, nádrže na vodu , nebo přečerpávání. Samonasávací proudové čerpadlo na čistou vodu vyrobené z litiny a odolných materiálů. Vysoký výkon, dlouhá životnost a tichý chod.


Zahradní čerpadlo na vodu

Vhodné pro přečerpávání, zavlažování a zásobování vodou. Sudové čerpadlo pro zahradní využití při vysávání vody ze sudů s dešťovou vodou. GC-DW 9N ponorné tlakové čerpadlo pro přívod čisté vody pod tlakem z hloubky až metrů. Poháněno bývá obvykle jiným strojem– zpravidla nějakým motorem. V praxi se však běžně vyskytují i malá čerpadla (pumpy) na pohon lidskou silou.


Nabízíme pumpy na vodu v oblíbeném standardním provedení, originální nostalgický design, případně křídlová čerpadla. Před výběrem pumpy doporučujeme znát výšku hladiny a hloubku samotné studny. Pro přerušovaný provoz, nastavitelný tl. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Zahradní čerpadlo na vodu

K čerpání vody doma i na zahradě se používají různá čerpadla. S jejich pomocí lze pohodlně zalévat zahradu, odebírat vodu z dešťové nádrže nebo dokonce dešťovou vodu používat na praní a splachování. Ale jaké čerpadlo bude nejlépe odpovídat Vašim potřebám a přáním? Správné zahradní čerpadlo pro vaše zavlažování.


Nezáleží na tom, na co chcete zahradní čerpadlo použít, v našem rozsáhlém sortimentu se nachází čerpadla pro vaše účely a záměr. Prosím poraďte, máme na zahradě zakopanou nádrž o objemu kubíku na dešťovou vodu. Zahradní čerpadla na vodu. Hloubka nádrže je max metru. Preferujeme co nejmenší výkon, abychom mohli zalévat pozvolna.


Zahradní čerpadlo na vodu

Délka hadice, kterou budeme zalévat bude cca 30m. Povrchová zahradní čerpadla vybírejte podle sací výšky a tlaku. Flow Control s integrovaným a snadno čistitelným filtrem L. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Zahradní čerpadlo na vodu

Gardena, KÄRCHER, HECHT a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky