čtvrtek 22. dubna 2021

Želetavská kachlová kamna

Želetavská kachlová kamna

To, že umíme zákazníkovi vymyslet kamna přímo na míru, už se o nás v Želetavě dobře ví. V nové sérii ručně malovaných kachlů jsme zase postoupili o velký kus dopředu. Ruční malba na kachle znamená tvůrčí svobodu. Zeletava, Czech Republic.


Želetavská kachlová kamna

Kachlová kamna ATÉNA jsou krokem do budoucnosti a moderny. Jedná se o kamna s výkonem srovnatelným s našimi tradičními kamny, např. OLYMP nebo AFRODITA – tedy v rozsahu cca 3–kW. Kamna BES jsou mezi všemi ostatními našimi kamny nezaměnitelná a nepřehlédnutelná. Designem se ovšem odlišují.


Je to dáno jejich kulatým tvarem, který vzbuzuje pocit přirozené elegance a zároveň umožňuje širokou variabilitu umístění kamen v interiéru. Kamna jsou vybavena dvěma rošty a díky tvaru spalovací komory ji lze naložit „až po strop“. Při postupném odhořívání a vzniku žhavých zbytků dřeva bez přístupu vzduchu s vysokou teplotou se pak interval přikládání může prodloužit až na několik hodin, a není tedy nutné přikládat např.


Uvedené realizace jsou ilustrativní, kachlová kamna se realizují individuálně na přání zákazníka. Pro výběr keramických kachlů doporučujeme návštěvu v naší firemní prodejně. ELETAVSKÁ KAMNA JSOU KRÁSNÁ – historie firmy Brabenec spol s. Jedině kvalitní materiály a profesionální práce zaručí zákazníkovi očekávanou užitnou hodnotu. Afrodita mini, mají účinnost (jednu z nejvyšších na trhu) díky přívodu primárního a sekundárního vzduchu a použitím tří deflektorů, které zabraňují odchodu tepla do komína.


Výrobce: vše Arysto Invicta s. Afrodita mají jmenovitý výkon kW, maximální kW, účinnost díky přívodu. Našim zákazníkům nabízíme i produkty značky Želetavská kamna , mezi něž patří želetavská kachlová kamna , želetavská krbová kamna i želetavské krbové vložky. Krby a kamna - inspirativní fotogalerie. Vybrali jsme pro vás více než 1fotografiíí krbů a kamen, které vás nenechají chladnými. Jako jediní v ČR jsme schopni vyrobit kamna přesně podle Vašich představ.


Želetavská kachlová kamna

Herkules, mají účinnost (jednu z nejvyšších na trhu) díky přívodu primárního a sekundárního vzduchu. Speciální kotlový plech tloušťky mm zajišťuje vysokou žáruvzdornost, až trojnásobnou životnost a jednu z nejvyšších záruk na trhu let. Pokud hledáte kvalitní český produkt od tradiční české rodinné firmy z Vysočiny a nechcete mít kamna , kterých se ročně prodají tisíce kusů v hobby marketech, jsou pro Vás Želetavská kamna správnou volbou. Olymp s teplovodním výměníkem o regulovatelném výkonu 7–kW, z toho do výměníku 5–kW, do místnosti 2–kW. Objem výměníku je litrů.


Woodturning - Clack to a vase ! Patříte-li k fanouškům kachlových kamen a tradičního designu, najdete i vy řadu modelů, které vás potěší. Mezi renomované výrobce takových kamen patří například značky Romotop, Hein, Želetavská kamna či Spartherm. Zdroj: Želetavská kamna. Naše moderní kachlová kamna můžete mít s několika různými podstavci. Varianta KOLGA zahrnuje podstavec s jedním neděleným prostorem na dřevo.


Želetavská kachlová kamna

TORVA pak nabízí úložný prostor. Pokud Vás nezaujala kachlová kamna nebo sporáky, jsou obestavěné krbové vložky tím pravým ořechovým. Mají totiž jak elegantní kachlový kabát, tak v nich můžeme přes sklo pozorovat plápolající oheň. Krby Kamna Turyna krby a krbová kamna. Stavíme či opravujeme krby a kachlová kamna všech typů i designů, prodáváme a montujeme krbová kamna.


Touto cestou zajišťujeme teplo ve vašich domovech způsobem, který milovali již dlouhé generace našich předků, tedy přímým ohněm, který dokážeme precizně ovládat a zajistit, aby byl u vás doma dobrým pomocníkem, nikoliv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky