pondělí 15. února 2021

Vysoušeč remko

Mezi přednosti průmyslových vysoušečů REMKO patří automatická odledňovací fáze a integrovaný uhlíkový filtr. Oboje zaručuje vysokou životnost těchto výrobků. Plynové topidla REMKO jsou uzpůsobena pro napojení na plyn i elektrickou síť se standardním napájením 2V. Konstrukční řada PGT je navíc obdařena automatickou regulací a zároveň i elektrickým startováním s možností připojení k termostatu.


Tato skutečnost skvěle rozšiřuje jeho využití. REMKO Vám zapůjčí vysoušeče vlhkého zdiva. Kvalitní německý technologie vás zbaví vlhkosti.


Vysoušeč je vybaven nejmodernější technologií odvlhčování vyvinutou firmou REMKO , která zaručuje vysokou efektivitu vysoušení i při nízkých teplotách. Je vhodný pro kanceláře, byty, menší sklady, suterény a podkrovní prostory. Vysoušeč ETF3má velice efektivní provoz a svým výkonem se řadí vysoko nad průměr své třídy. Výhody odvlhčovačů ETF320.


Vysoušeč remko

Vysoušeč Remko AMT 115-E využijete pouze při skutečně profesionálním nasazení. Vyznačuje se velmi vysokým odvlhčovacím výkonem 1litrů za hodin. Díky tomu se hodí zejména pro nárazové vysoušení.


Je ideální volbou například pro likvidaci následků po povodních nebo k vysoušení zdiva na stavbách. Profesionální odvlhčovače REMKO s garancí nejnižší ceny trhu. Využít je lze při vysoušení zdiva po povodních a haváriích, během malování a rekonstrukcí, ale také pro regulaci vzdušné vlhkosti, vznikající během vaření, koupání nebo sušení prádla.


I tato verze ale v případě zájmu umožňuje kondenzát odvádět přímo do odpadu. Ať už potřebujete vysušit sklepní prostory, sklady, zimní zahrady nebo je třeba udržet stálou hladinu vlhkosti. Kromě profesionální sanace pomohou vysoušeče a odvlhčovače. Stěny a podlahy nesmějí zůstat dlouho vlhké, jinak tu vznikne plíseň, která poškodí věci včetně zdiva a podlah, ale způsobí nám i závažné zdravotní potíže. Vhodné k vysoušení sklepních prostor, odvlhčování skleníků apod.


Tyto přístroje použijeme doma v domácím sklepě, spižírně a obecně v relativně malých prostorách, kde máme dlouhodobé problémy se zvýšenou vlhkostí. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Domácí spotřebiče Remko. Půjčovna vysoušečů, včetně odborného poradenství. Vhodný vysoušeč Vám vybereme, dopravíme i zapojíme.


Vysoušeč remko

Průmyslový vysoušeč Remko LTE dosahuje vysoký výkon odvlhčování až l denně při hodinové spotřebě kW. Stroj je osazen kompresorem s rotačními písty, proto je jeho provoz tak účinný a zároveň hospodárný. Tento průmyslový odvlhčovač se zcela elektronicky řízeným provozem je vybaven přehledným ovládacím panelem a displayem. REMKO LTE je výkonný profesionální vysoušeč určený pro střední a velké prostory. Konstrukce vysoušeče vyhoví i náročnému celodennímu provozu.


Provoz odvlhčovače je energeticky úsporný. V jejím sortimentu naleznete domácí odvlhčovače. Ta ve spojení s chladnějším klima tvoří ideální. Remko - odvlhčovače , topidla, klimatizace a příslušenství. Vysoušeč AMT 115-E je určen pouze pro profesionální nasazení.


Disponuje odvlhčovacím výkonem přes 1l za den. Hodí se především především při nárazovém odvlhčování objektů při stavbě nebo po povodni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky