čtvrtek 18. února 2021

Vsakovací tunel

Garantia kontrolní závěr DN2pro herkules. Vsakovací tunely a bloky pro vsakování dešťové vody. Jednou z možností zpracování dešťové vody je její vsakování na vlastním pozemku.


Vsakování je nejjednodušší a přesto vysoce efektivní způsob decentralizovaného řešení zpracování dešťové vody. Jeho konstrukce umožňuje zabudování do malých hloubek pod povrch, a to jak pod parkovací tak odstavné plochy.

VSAKOVACÍ TUNELY Speciálně navržené odvodňovací prvky pro zadržování dešťové vody a její řízené odvedení do podloží. Tam, kde není kanalizace, slouží jako přepad z nádrže na akumulaci dešťové vody nebo odvádí vodu ze střechy přímo do země. Montáž modulů je jednoduchá, rychlá a variabilní. Tunel lze snadno prodlužovat a vytvářet tak potřebné zadržovací objemy. Pouze se třemi různými komponenty (půlkruhová tunelová část = vsakovací tunel , a jeho počáteční a koncové čelo s otvory) připravíte stabilní a rozsáhlý systém s minimálními stavebními náklady.


Systém je velmi skladný a lehký, proto i dopravní náklady jsou minimální. Funkční vsakovací objekt zastupují štěrkem vyplněná jáma, vsakovací zářez, drenáž se štěrkovými žebry, vsakovací tunel apod. Dešťovou vodu odtékající ze zpevněných povrchů a střech obytných budov lze do podloží svádět za pomoci průlehů, šachet a rýh.

Díky své konstrukci s objemem 3l mají výbornou okamžitou akumulační schopnost a postupné vsakování do okolní zeminy. Zakončení (pár) k vsakovacímu tunelu. VSAKOVACÍ TUNEL AS-KRECHT Systémy pro akumulaci a zasakování dešťových (srážkových) vod Majitelé nemovitostí a větších zpevněných ploch narážejí na problematiku vsakování dešťové vody do půdy nebo její efektivní odvedení mimo pozemek. Odvod dešťové vody z pozemku je řešený pomocí přírodních koryt, dešťové kanalizace či vsakovacích objektů, které. Samonosná kruhová nádrž na dešťovou vodu 6m3.


Maximální využití prostoru pro zadržení vody a velký vsakovací výkon do snáze propustných zemin. Vďaka špeciálnej konštrukcii vsakovacích tunelov od firmy Graf je možné ich stohovanie. Na paletu sa zmestí až kusov, čo je značná úspora na doprave a skladovaní. Lze tedy vytvořit libovolně velká vsakovací pole. Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali, že i přes nouzový stav vyhlášený na území ČR jsme nadále v provozu, přijímáme i expedujeme objednávky.


Vykopaná jáma musí být širší, než samotný vsakovací tunel (obrázek vpravo). Poté je tunel vložen do jámy a spojen podélně s ostatními tunely. Tunel vsakovací a drenážní s příslušenstvím, materiál polypropylen. Tunel je určený pro montáž pod terén s vysokou stálou únosností pro vsakování a zadržování dešťové vody.


Při registraci získáte trvalou slevu. Tím se vytváří obrovské prostory pro dešťovou vodu.

Systém bodů se spojuje dohromady a můžete, vytvářet libovolné tvary a velikost. Celý box je obalen geotextilií a zasypaný zeminou. Využitelnost boxů je téměř jejich kapacity.


Systém se skládá z několika Tunelů-Modulů a dvou koncových desek. Umožňuje tak jednoduché dimenzování. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


VSAKOVACIE TUNELY: Špeciálne navrhnuté odvodňovacie prvky na zadržovanie dažďovej vody a ich riadené odvedenie do podložia. Tam, kde nie je kanalizácia, slúži ako prepad z nádrže na akumuláciu dažďovej vody alebo odvádza vodu zo strechy priamo do zeme. NICOLL Česká republika s. Vsakovanie dažďovej vody je ideálny spôsob ako odťažiť kanalizáciu a ušetriť na vodnom.


Vhodné pre rodinné domy aj veľké stavby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky