středa 24. února 2021

Vylepšení viadrusu

Dobrý den, čtu tady příspěvky na kotli viadrus a docela mě to zajímá, kdo by taky nechtěl vymáčknout z minima maximum. VIADRUS U2Uvylepšení posts 2. Po několika letech provozu začal vylepšovat spalování v topeništi, aby snížil. Koukám že možností vylepšení je několik. Po uhli čo mi priviezli mi zostalo na zemi trochu uholneho prachu a drobne uhliky pozametal som ich aj s travou a hlinou. Mal som par obalov od mlieka zvonku voskovy papier vnutri je hlinik naplnil som ich zmesou čo som pozametal do obalov narobil dierky a poukladal navrch žeraveho uhlia zapaleneho zhora.


Krasne splynovali a vydržali žerave vdaka hliniku skoro 18h. No mne stači aj vykon pri odorievani z vrchu v porovnani z uhlim to hori podstatne rychlejšie a aj teplota stupa rychlejšie. Použivam to na rychle ohriatie systemu. Jedno naloženie do kotla a dalej pokračovať s palivom podla potreby odberu tepla ak stači malo tak uhlie ak viac tak drevo.


Trubka přivádí vzduch od roštu (primární) nad palivo ( sekundární). Viadrus U 22D (U 26) více energo. Vzduch se v trubce ohřeje na vysokou teplotu a tento horký vzduch se smísí s plyny nad palivem.


Velkou výhodou je jednoduchost vytápění a téměř nulové starosti, jelikož není nutné řešit přikládání, vynášení popela a další špinavé činnosti. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Za mě jsou naprostou jedničkou (y) Zobrazit víc.


Verze na koks a černé uhlí a samozřejmě i dřevo. Můžete zvolit U22D jiný přední článek polena ×nejsou problém. Hloubka spalovacího prostoru je u 5článku cm. U je jen jedna verze letos mirně vylepšená. Každopádně opět velký přikládací prostor.


Více na stránkách viadrusu. V litině u nás ještě dělá. Moderní provedení zaujmou jak výkonem, tak i celkovou vysokou efektivitou, což se následně projevuje hlavně na výsledných cenách za vytápění oproti plynovému kotli.


Bypas vrací část výstupní vody do zpátečky, lze jak na samotíž, tak s čerpadlem. Podle požadavku teploty zpátečky, u tohoto kotle stačí nad stupňů. Kotel lépe topí a méně dehtuje.


Kolik váží nevím, stavěl jsem to podle toho co jsem sehnal za materiál. Tim pádem aji Vy můžete stavět s toho co kde seženete. Napíšu Ván aspoň základní údaje, ať máte nějakou představu.


Centrální soustředění našich produktů nám umožní podstatné zkrácení logistického řetězce přípravy a realizace dodávky a výrazně přispěje k vylepšení důležitého parametru tzv. REQUEST TO REMOVE vylepšení viadrusu - Energoportál. Zajištění bezpečnosti bylo to. Přestavba kotle viadrus 14. Polska prestavba certifikace 13.


Nyní si můžete přestavět stávající kotel na tuhá paliva bez jakýchkoliv problémů a navíc si přestavbu můžete certifikovat na emisní třídu , kterou bude. Byla to určitě šance, jak si vydělat peníze navíc. Někdy člověka ten nápad trknul do hlavy, když se s nějakým problémem den co den potýkal v práci.


Byl jsem vyučený soustružník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky