středa 9. června 2021

Zvlhčovač vzduchu diskuze

Zvlhčovač vzduchu diskuze

Protože už od posledního příspěvku uběhlo pár let, tak obnovuji diskusi - jaký by jste mi doporučili zvlhčovač vzduchu do paneláku? Máme hodně suchý vzduch. Chci, aby byl tichý, aby se při něm dalo spát, nechci, aby byl moc drahý a hlavně, aby nebyl moc náročný na elektřinu a na údržbu (drahé filtry apod.).


A proč je tam extrémně suchý vzduch? Není to tím, že je málo tepelně izolované zdivo a tudíž se při ochlazení zevnitř rosí (kondenzace)? To by totiž znamenalo, že to zdivo odebírá z ohřátého vzduchu vevnitř vlhkost a současně - protože je vlhké - vytváří podmínky pro růst plísní a bakterií. Jak vybrat zvlhčovač vzduchu. Zaměříme se na důležité parametry výběru, mezi které patří rozhodně celkový výkon, objem nádoby, ale také hlučnost.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Zvlhčovač vzduchu už rozebírají maminky na webu eMimino. Evoluce zvlhčovačů vzduchu přináší stále nové a jedinečné technologie. Výrobci zvlhčovače vzduchu Boneco Air-o-Swiss U2mu při výrobě věnovaly dostatek energie.


Jejich výsledkem je nenahraditelný, vysoce flexibilní a kvalitní zvlhčovač , který se stane elegantním a prospěšným doplňkem Vašeho domova. A k nim, jak je na našich stránkách zvykem, přináleží také velký nákupní rádce, se kterým byste se měli ve výběru zvlhčovače vzduchu snadno zorientovat. Pojďme se tedy podívat, jak si vybrat nejlepší zvlhčovač vzduchu.


Prvním z námi doporučovaných zvlhčovačů je Airbi Twin. Jedná se o ultrasonický zvlhčovač s možností ionizace vzduchu. Ahoj, chceme si na zimu pořizovat zvlhčovač vzduchu , aby malá nebyla tak nemocná.


Názory uživatelů, kteří již mají zkušenost s výrobkem, mohou v rozhodovacím procesu rychleji nasměrovat k lepšímu produktu, respektive k vhodnější volbě dle vašich specifických požadavků. Je tedy jen na vašem rozhodnutí, které technologii dáte přednost. Rozsáhlá diskuzní fóra pro rodiče. Těhotenství, poro miminka a batolata.


Diskuze podle narození i regionu. Tak my máme doma zvlhčovač vzduchu značky AVAIR ultra 3. Dá se nastavit i třeba aby běžel hodinu a pak se sám vypne. Příjde mi to hrozně praktická věc ten zvlhčovač. Přítel je alergik,a říká že se mu mnohem lépe dýchá. Prohlédněte si naše recenze zvlhčovačů vzduchu a vyberte si podle parametrů a zkušeností ostatních.


Zvlhčovač vzduchu diskuze

Jaký zvlhčovač vzduchu pořídit? V první řadě bychom se měli zamyslet nad tím, co od něj očekáváme a kam ho pořizujeme. Měli bychom mít jasno v tom, zda nám stačí jednoduchý a levnější model, nebo jsme náročnější a chceme, aby zvlhčovač sám hlídal a reguloval vlhkost v místnosti podle našich představ, případně nabízel další funkce.


Vybrat si můžete ze třech režimů a to: čistička vzduchu , odvlhčovač vzduchu nebo současně čističku s odvlhčováním. Velkou výhodou je dětská pojistka. Pro lepší manipulaci je odvlhčovač vybavený rukojetí a kolečky.


Zvlhčovač vzduchu diskuze

Stejně tak jako všechno, i každý typ filtru má své výhody a nevýhody. Proto je dobré ujasnit si, jak chcete čističku využívat, některé čističky například mohou fungovat zároveň i jako zvlhčovač vzduchu. Objem nádržky je l. Nicméně zvlhčovač chrchlá v noci, což je pro nás nezvyk, ale hlavně vytváří studenou mlhu. Ráno jak jsme se probudili jsem měl plný nos a partnerka také, ta jej měla mnohem více ucpaný.


Studená mlha jí, jako alergičce, nedělala vůbec dobře. Velmi výkonný parní zvlhčovač vzduchu (až 550g páry za hodinu) je vhodný do domácností, kanceláří, škol a dalších větších prostorů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky