pondělí 7. června 2021

Zpětná klapka dn 150

Napojitelná jak ke spiro potrubí, tak k plastovému systému Ventilaplast. Zpětné klapky slouží k zabránění zpětného toku pracovní látky. V našem prodejním sortimentu najdete zpětné klapky z šedé a tvárné litiny, z oceli, nerezové oceli a mosazi, případně jiných materiálů. POTRUBÍ KG - HLADKÉ KANALIZAČNÍ POTRUBÍ 02. SN umožňující dodatečné vkládaní prvků a možnost napojení na další systémy (revizní šachty).


Medziprírubová vodorovná spätná klapka nerez - BRA.

Kanalizační zpětná klapka slouží jako ochrana proti vzduté vodě (záplavám). Je vybavena jednou nerezovou klapkou. Snižuje riziko proniknutí hlodavci do bytu skrz kanalizační trubky. Její výhodou je možnost ruční aretace.


Klapka funguje automaticky. Těsné klapky KPK zamezují průniku pachů do bytu z digestoří sousedů. Přírubová zpětná klapka - CLAPET.


Kruhová spojka se zpětnou klapkou pro průměr potrubí 1mm. Tvarovky pro použití v místech, kde potřebujeme zabránit zpětnému toku odpadních vod nebo proti pronikání hlodavců.

V sortimentu najdete jednoduché klapky bez aretace až po armatury s dvěma uzávěry pro odpadní vody s obsahem fekálií. Zpětná klapka DN 1pro běžné topné systémy. Pokud jsou pračky, toalety nebo sprchy. Prohlédněte si cenové nabídky na KGKLAP zpětná klapka s aretací - DN 1od obchodů na. Průměr zpětné klapky je 1mm.


Mezipřírubová zpětná klap. PVC zpětná klapka mm. Kvalitní zpětná klapka do digestoře se uplatní zejména u digestoří, které mají odsávání do vnějšího prostoru.


Velký stupeň otevření (více než průtočné plochy). Možnost osadit klapku pákou a závažím. Dlouhá životnost díky materiálům sedla tělesa a disku. Velké víko umožňuje čištění a výměnu disku bez nutnosti demontáže z potrubí.


Při jejím použití v rámci odtahového systému digestoře je proto třeba vždy použít klapku o průměru nejméně 1mm. V opačném případě může u výkonných digestoří docházet k omezení výkonu a zvýšení hlučnosti. KGZK zpětná klapka jednoklapková s aretací DN200. Spätná klapka KO 1k ventilátorom - O 1mm Spätná klapka slúži k zabraňovaním vracania sa nežiaducich pachov a studeného vzduchu späť do miestnosti.


Inštalácia je jednoduchá, stačí iba nasadiť do. Spojka potrubí v pozink. Použitelná v jakékoliv poloze, napojitelná jak ke spiro potrubí, tak k plastovému systému Ventilaplast.

Tato kanalizační zpětná klapka průběžná je totožná s klapkou DN 16 avšak lidé jsou zvyklí používat i tento rozměr tedy DN 150. Dostupný v dalších průměrech Ø mm. KG zpětná klapka s aretací DN 300.


Zajišťujeme kompletní servis v oblasti průmyslových armatur.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky