úterý 15. června 2021

Zpětná klapka 150

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Faber zpětná klapka 1od 2Kč - Heureka. RSKW 1těsná zpětná klapka k digestoři. Ideální pro použití k digestoři.


Zpětná klapka 150

Těsné klapky KPK zamezují průniku pachů do bytu z digestoří sousedů. Kanalizační zpětná klapka slouží jako ochrana proti vzduté vodě (záplavám). Je vybavena jednou nerezovou klapkou. Snižuje riziko proniknutí hlodavci do bytu skrz kanalizační trubky. Klapka funguje automaticky.


Zpětné klapky by měly být použity pro dešťové a. Kvalitní zpětná klapka do digestoře se uplatní zejména u digestoří, které mají odsávání do vnějšího prostoru. Při vypnutí systému zabrání proudění vzduchu z domu ven a obráceně. Kruhová těsná zpětná klapka RSKT se používá k zamezení zpětného proudění vzduchu. Poskytuje ochranu proti prostupnosti hlodavců a zápachům z potrubí.


Zpětná klapka 150

V režimu OFF manuální pákou trvale uzavírá propustnost potrubí v obou směrech toku. KGKLAP zpětná klapka s aretací - DN 150. List klapky RSKW je tvořen rámem a silikonovou membránou. Těsná zpětná klapka RSKW je vhodná pro instalaci do vertikální či horizontální polohy.


Montáž se provádí zasunutím do potrubí. V našem prodejním sortimentu najdete zpětné klapky z šedé a tvárné litiny, z oceli, nerezové oceli a mosazi, případně jiných materiálů. Plastová kruhová vzduchotěsná zpětná klapka KZK se používá k zamezení zpětného proudění vzduchu potrubím a je konstruována pro přímé zasunutí do větracího potrubí o vnitřním průměru 1mm. Zpětná slídová klapka pro ventilátory do koupelny Ø 1mm je využívána k zabránění proudění nežádoucích pachů a zpětných proudů vzduchu po vypnutí ventilátoru. Zpětná klapka má dvoubřité těsnění pro utěsnění a fixaci v potrubí.


Zpětná klapka 150

Tato klapka se používá k námi dodávaným domovním ventilátorům. Upozornění: zpětná klapka vždy do určité míry zmenšuje plochu pro průtok vzduchu ve. Průměr zpětné klapky je 1mm.


Těsnost klapky zajišťuje vnitřní gumové těsnění, které zároveň přispívá ke snížení hlučnosti. Doporučujeme instalovat v horizontální poloze. Montuje se do vzduchovodu jako tvarovka, tj. RKK 1zpětná klapka. Je vyrobená s nárazuvzdorného plastu s motýlovým provedením.


Zpětná klapka 150

Instalovat ji je možné pouze ve vodorovném potrubí s osou klapek svisle. Její výhodou je možnost ruční aretace. Vzduchotěsná zpětná klapka KZK 1se silikonovou membránou ideální pro montáž do kruhového potrubí. Plastový kroužek s kruhovým dvojitím těsněním a přiléhavou membránou, která se otevře i za.


Jsme specializovaným prodejcem italských odsavačů par Elica. Máme vyškolený tým obchodníků, který své práci rozumí a rád zodpoví veškeré Vaše dotazy ohledně funkčnosti přístrojů i možných variant zapojení. Extra těsná zpětná klapka KPK 1zamezuje průniku pachů, větru a studeného kouře. Při poklesu tlaku se klapka těsně uzavře díky permanentnímu magnetu.


Pomocí magnetu a šroubku lze nastavit uzavírací a otevírací tlak klapky. Konstruována pro přímé zasunutí do větracího potrubí o průměru až 2mm. Universální zpětná klapka VENTILA KPK1Tato universální zpětná klapka zabraňuje proudění vzduchu z venkovních prostor zpět do místnosti.


Dokonale těsná zpětná klapka KPK 1zamezuje průniku pachů, větru a studeného kouře. Zamezuje zpětnému proudění přes vodoměry, a tím i nepřesnému měření spotřeby. Instalace zpětných klapek je důležitá hlavně v domech s rozvodem studené a teplé vody. PVC zpětná klapka mm.


Pokud máte filtraci s čerpadlem osazenou nad hladinou vody v bazénu, tak zpětná klapka udrží vodní sloupec v trubce a čerpadlo při zpuštění nebude hučet - nepojede naprázdno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky