pátek 8. ledna 2021

Vodní mlýnek do vany

S vodním mlýnkem Bino si děti při koupání užijí spoustu legrace! Veselé zpracování hračky navíc oživí interiér každé koupelny! Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Dokonalá hračka pro všechny malé vodomily!


Vodní mlýnek do vany

Jednotlivé části se pak točí a děti si užijí mnoho zábavy. Odteď se stane koupání ve vaně velkou zábavou. Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.


Díky přísavce snadno postavíte hračku pevně do vany. Stačí přilévat vodu do barevných mističek a můžete pozorovat, jak se mlýnek roztočí. Dítě si s ním může užít zábavu i mimo vanu.


Vodní mlýnek do vany

Vodní hračky) Hodnocení produktu:. Obsahuje i nádobku na vodu určenou k nalévání vody ve tvaru rybičky. Kč Sada hraček do koupele, kterou tvoří sprcha do vany s vodním mlýnkem. Mlýnek snadno připevníte na vanu, děti pomocí kelímků nalévají vodu do krabích rukou a zábava tak může začít.


Plastový vodní mlýnek do vany ve tvaru kraba. Tisk Doporučit známému. Veselý vodní mlýnek do vany v zářivých barvách. Jakmile produkt naskladníme.


Zašleme Vám e-mail s upozorněním a hlídání se deaktivuje. Koupání se stane opravdovou zábavou s tímto vodním mlýnkem. Nalejte vodu do hlavy žabičky a pak už jen sledujte, jak se prohání tělem žabky a roztočí vodní mlýnky. Přelévej vodu přes důmyslný mechanismus a dívej se, jak voda proudí. Neváhejte a mrkněte do tohoto obchodu na podrobnější informace o zboží a zjistěte si podrobnosti o produktu.


Baby chrastítko vodní žabka do vany 23cm mlýnek do vody pro miminko plast. Mlýnek je vybaven držátkem, jednotlivé části se točí a děti si ve vaně užijí mnoho zábavy. Teddies Zvířátko do vany velryba mlýnek plast v krabici od měsíců. Bino Water Fun Sada do vany Velryba Velká vodní zábava do vany. Sada je vybavena přísavky pro připe.


Vodní mlýnek do vany

Veškeré informace o produktu. Mlýnek se připevní na vanu a pomocí dvou kelímků se prolévá vodou, ta poté roztočí jednotlivé části mlýnku. Lze jej použít i na pískoviště. Milí zákazníci, chceme Vás informovat, že situace která se momentálně děje, nijak neovlivnila provoz e-shopu.


Náš provoz je proto standartní a objednávky expedujeme každý den, tak jak jste zvyklí. Nalij vodu na hlavu žabky a voda proteče pusinkou do motýlka a bude se přelévat na vodní mlýnek nebo do nádobky. Vyrobeno z kvalitních, zdravotně nezávadných plastů, které se vyznačují vysokou odolností proti poškození. S tímto vodním mlýnkem se koupání stane opravdovou zábavou. Dětský vodní mlýnek do vany.


Hračka je určena pro děti od měsíců. Barevná vodní flétna do vany zabaví vaše malé ratolesti při večerním koupání. Sada vodních fléten se naplní vodu do určité výšky podle toho jaký tón chcete naladit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky