pátek 22. ledna 2021

Zateplení new therm

Zateplení new therm

Zateplení rodinného domu v Albrechtičkách , region Ostrava. System New Therm byl vybrán díky své prodyšnosti a výborným tepelně izolačním vlastnostem. Technické listy k jednotlivým komponentům systému: Technický. Podívejte se na možnosti použití prodyšného zateplení NEW.


Díky svým tepelně izolačním vlastnostem se mnohostranně využívá v nejrůznějších oblastech zateplování. Najdete zde i se starší reference zateplení domů. Lepící a stěrkový tmel na bázi polyuretanu má nižší objemovou hmotnost ve srovnání s běžnými lepícími a stěrkovými tmely, čímž dochází k úspoře materiálu, zatížení stavby a snížení finanční náročnosti. Divize KABE Farben CZ výhradní zastoupení pro ČR a SK DOVA a. Dodáváme a realizujeme dokonalý fasádní systém se švýcarskou technologií, kde je klasický izolant nahrazen polyuretanovými deskami v kombinaci s kvalitními omítkovinami.


NEW - THERM PAROPROPUSTNÉ ZATEPLENÍ - Jsme ZOFI fasády s. Váš prodejce fasádních materiálů a realizátor zateplení fasád. Prodyšné zateplení vašeho domu, které odbourá plísně v interiéru a váš dům bude dýchat. NEW THERM - Jsme ZOFI fasády s. Systémové polyuretanové desky nepřijímají vodu. Paropropustnost NEW – THERM systému zaručuje zdravé vnitřní klima s nezvýšenou vlhkostí.


Zateplení new therm

Certifikovaný systém zaručuje správný technologický postup stavby realizace stavby. Difuze celého systému μ≤20. Realizaci provádí pouze certifikované společnosti výrobcem, jste tak v nejlepších rukách. Jako výrobce nabízíme nezávaznou kalkulaci zateplení a technickou podporu.


Desky TPD PUR dovedou propouštět vodní páry a tím zajišťují dýchání izolovaného objektu. Výhody fasádního systému New Therm 1. Je částečně lepený s doplňkovými kotvícími prvky, nebo mechanicky připevňovaný doplňkovým lepením. Co by jste použili minetální vatu, new therm 4cm, nebo. Jedná se o zateplení v poloviční tlouště v porovnání s konvenčními izolanty. Náš fasádní systém se vyznačuje především nenasákavostí, ale zároveň paropropustností, takže je.


Zateplení new therm

Z požárního hlediska má stejné parametry, jako fasádní polystyren. Pro zateplení interiéru máme jiný vhodný systém. Projektant v tomto případě nezohlednil při návrhu požární bezpečnost. Skladová dostupnost Skladem u dodavatele.


DOPRAVA: SAMOSTATNĚ NEPRODEJNÉ. A to díky vysoké odolnosti vůči povětrnostním vlivům. NEW-THERM systém propouští páry a nemění klima v zatepleném objektu.


Zateplení new therm

Díky prodyšnosti zateplovacího systému se v domě netvoří plísně a řasy. Požadavek investora na zateplení prodyšným izolačním systémem s malou tloušťkou izolačních desek vedlo k volbě řešení s PUR deskami, konkrétně českého, na našem trhu zcela nového, zateplovacího systému NEW – THERM. Tato firma u nás realizovala zateplení fasády pomocí polyuretanových desek NEW – THERM.


TA-Therm This thermostatic valve for automatic balancing in domestic hot water systems features a step-less temperature setting, saving energy with reduced delay time for hot water. The shut-off function enables straightforward maintenance while the temperature control feature delivers safer operating procedures.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky