pátek 29. ledna 2021

Zplynovací kotle attack

Zplyňovací - pyrolitické kotle na dřevo. Toto bylo možné jen díky implementaci nejmodernějších technologií, jakým je ovládání LAMBDA umožňující aktivní řízení procesu spalování na základě procentuálního obsahu kyslíku ve spalinách a. Zplynovací kotle na dřevo Attack SLX na náš trh dodává největší slovenský výrobce tepelné techniky. Dlouhou životnost kotle vám zajistí kotlová ocel tloušťky mm, se kterou kotel dosáhne dlouhou životnost.


Ve zplynovacích kotlích se topí především kusovým dřevem, dřevními briketami, hnědým uhlím a uhelnými briketami. Attack DPX má vysokou účinnost spalování, nízkou teplotu spalin a efektivnější spalovací proces.

Portfolio obsahuje kotle na plyn, elektřinu, tuhé palivo, biomasu a pelety. Nabízíme široký výběr příslušenství a doplňků. Najširšie produktové portfólio. Portfólio obsahuje kotly na plyn, LPG-propán, elektrinu, tuhé palivo, biomasu a pelety, široký výber príslušenstva a doplnkov.


Kotel je vybaven vysoce účinným trubkovým výměníkem a je určen pro úsporné a eko. Proto jsme použili dvě akumulační nádrže fi. Regulace zároveň funguje jako ochrana proti přetopení kotle.


Pokud chcete topit z jakéhokoli důvodu dřevem, je po Vás zplynovací kotel na dřevo správná volba. Kotle na dřevo Attack DPXP na náš trh dodává největší slovenský výrobce tepelné techniky.

Attack kotle na Pelety Attack kotle na dřevo a pelety Rojek kotle na dřevo a uhlí. Upřesnit parametry Cena:. Dalším možným alternativním palivem je palivové dřevo, krátké kusové dřevo, čerstvé piliny, vlhčí štěpky i ostatní vlhčí biomasa, dřevěné nebo hnědouhelné brikety a černé uhlí (Kostka). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Zplynovací kotel na dřevo poskytuje dlouhé přikládací intervaly, zároveň patří mezi cenově atraktivní kotle na dřevoplyn. Kotle na pevná paliva Viessmann se vyznačují vysokým stupněm účinnosti a nízkou spotřebou. Teplovodní zplynovací kotel na dřevo a pelety DPX COMBI Pellet je moderní zdroj tepla s novou konstrukcí výměníku, kde je předepsaným palivem dřevo a při zabudování plně automatického nerezového hořáku dřevní pelety. Předepsným palivem je suché dřevo nebo. Toto je pokročilé řešení poskytující zvýšený komfort díky plně automatizovanému hořáku na pelety, který je jednoduše vestavný do kotle a. Jsou speciálně navrženy pro spalování hnědého uhlí a jako náhradní palivo lze v jejich případě použít dřevo.


Kotel je určen pro úsporné a ekologicky šetrné vytápění rodinných domů, malých provozoven a dílen. Při plném využití nakládací komory dřevem je možnost nepřetržitého hoření až hodin. Kotel Attack DPX COMBI Pellet Možnost krokové modulace výkonu hořáku podle typu hořáku.


Možnost úpravy kotle DPX, který je již v provozu na DPX COMBI Pellet pomocí přestavbového setu. Kombinovaný kotel na dřevo a pelety. Kotle jsou určeny pro vytápění rodinných domků, chat, chalup a jiných obdobných objektů. ATTACK zplyňovací kotel DPX STANDARD.


Z technického hlediska se jedná o řadu kotlů s vysokou účinností, nízkou teplotou spalin a efektivnějším spalovacím procesem.

Kotle řady DPX jsou vybaveny účinnějším rourovým výměníkem spaliny – voda. Ve výměníku jsou osazeny speciální pohyblivé turbulátory, které slouží k brzdění a vytváření turbulentního proudění spalin přes výměník, čím se dosahuje vyššího přestupu tepla přes ocelovou stěnu výměníku do vyhřívané vody. Obsahuje přehledný displej, kde je možné. Oba kotle jsou ocelové a při jejich výměně zákazníka nejvíce zajímá jak často bude chodit přikládat.


Do kotle Atmos DC25S naložíte 100l dřeva, maximální délce 53cm, komora je oválná a ocelový plech v komoře je přímo obtékán topnou vodou. Ekologické zplynovací kotle na dřevo. Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru ( S ), který odsává spaliny z kotle , nebo s použitím tlačného ventilátoru, který vhání spalovací vzduch do kotle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky