středa 12. srpna 2020

Výkonné ventilátory

Výkonné ventilátory

Správné větrání potřebuje kvalitní ventilátory a vzduchotechniku. A právě proto jich u nás najdete celou řadu. Jednoduše – Svět větrání na jednom místě. Inline ventilátory jsou přístroje, které pěstitel spojuje přímo s potrubím, uhlíkovým filtrem a přírubami.


Výkonné ventilátory

Tyto výkonné ventilátory přisouvají čerstvý vzduch zvenčí nebo vypouštějí předčištěný vzduch, aby zmírnily celkovou teplotu vašeho pěstebního boxu. Koupelny to díky vyšší vlhkosti mají s odvětráváním daleko těžší než jiné prostory. Speciální ventilátory do koupelny to ale zvládnou bez problémů. Průměr hlavice stojanových ventilátorů bývá kolem cm. Rozproudí tak vzduch i ve větších místnostech díky otáčivé hlavě a nastavitelné rychlosti.


Jejich obdobou jsou podlahové ventilátory – mají podobnou hlavici, jen posazenou na nízké konstrukci. Sloupové ventilátory mívají o něco nižší výkon. Koupelny i její zařízení jsou vystaveny pravidelně a dlouhodobě vysoké vlhkosti vzduchu, která je ideální pro rozvoj plísní a množení bakterií, jež jsou nebezpečné pro lidské zdraví a mohou vyvolávat řadu zdravotních problémů.


Výkonné ventilátory

Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné podlahové ventilátory Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší podlahové ventilátory Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v podlahové. E-shop s ventilátory a systémů k odvětrávání, zaměřený na prodej axiálních ventilátorů a radiálních ventilátorů domácích i průmyslových včetně širokého příslušenství potřebných k instalaci systémů odvětrávání a vzduchotechnických a potrubních rozvodů. VYSOCE VÝKONNÉ VENTILÁTORY REMKO RAV s axiálním ventilátorem Mobilní silák pro oblast staveb a sanity. Výkonné , velmi tiché, úsporné a elegantní ventilátory pro odvětrání místností s výfukem do stoupačky s dlouhou trasou např.


ELS lze instalovat v prostorech se zvýšenou vlhkostí (IPX5). ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Malé radiální ventilátory Helios ELS-V vhodné do koupelny, na WC nebo do kuchyně. Výkonné a úsporné ventilátory vybavené stálým filtrem.


Výkonné ventilátory

K dispozici varianty s časovým doběhem, zpožděným startem nebo senzorem pohybu a vlhkosti. Instalace do stropu, sádrokartonového podlehu nebo na stěnu v libovolné poloze. Ventilátory do kruhového potrubí jsou vhodné pro centrální odvětrávání komerčních objektů, rodinných domů, hygienických zařízení nebo dílen. V kategorii ventilátorů pro kruhové potrubí jsou všechny typy ventilátorů – axiální, radiální, diagonální – které mají hrdlo v kruhovém průměru.


Ventilátory určené pro použití ve výbušném prostředí jsou vhodné pro provozy, kde se manipuluje s hořlavými nebo výbušnými materiály. Nevýbušné ventilátory mají zapouzdřenou elektronickou část, takže nehrozí vznik jiskry při zkratu nebo mechanickém poškození. Přenosné ventilátory Njsou jednoduché a výkonné ventilátory určené pro občasné použití při opravách, údržbě apod.


Jsou určené pro odsávání svařovacích dýmů, páry, výparů a používají se také pro dodávku čerstvého vzduchu do uzavřených prostor. Kvalitné a výkonné ventilátory Westinghouse Yucon odporúčame využiť prevažne do fotoateliéru, reštauračných prevádzok alebo do skladových priestorov či pre pestovateľov pre. Vybírejte si Podlahové ventilátory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Nejprodávanějšími jsou ventilátory stojanové, které jsou ideální pro zajištění cirkulace vzduchu ve větších místnostech.


Stojanové ventilátory jsou výškově nastavitelné, mohou se automaticky otáčet do stran v rozsahu až stupňů a průměr vrtule se pohybuje okolo centimetrů. Vysoce výkonné radiální ventilátory s dozadu zahnutými lopatkami byly vyvinuty speciálně pro využití u moderních větracích a klimatizačních zařízeních a jsou vhodné pro dopravu čistého nebo mírně znečištěného vzduchu a lehce agresivních plynů a par. Konstrukční velikosti odpovídají normované číselné řadě.


Ventilátorové ohřívače, teplovzdušné ventilátory a ventilátory s ohrievačom sú kompaktné, tiché alebo priemyselné, robustné zariadenia zložené z axiálneho ventilátora a ohrievača. Teplovzdušné ventilátory sa dodávajú ako stacionarne, tedy pre pevnú inštaláciu alebo prenosné prevedenie pre najrôznejšie použitie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky